6.1.2013

Superdieetistä ja muutakin

Iltaa vaan kaikille! Viikko lopussa ja huomenna taas maanantai. Tämä viikko on mennyt töissä, siis ihan joka päivä. Ja vielä olisi huomenna työvuoro ennen vapaita. Huh. Kiitos kaikille kommentoijille superdieetti asiassa, moni on löytänyt avun siitä. Kiva. :) Itse ajattelin ainakin nyt alkuun jättää osallistumatta siihen. Voihan siihen varmasti liittyä myös myöhemmässä vaiheessa tämän kuuden viikon aikana? Menen omalla tutulla kaavalla, vielä paremmin tsempaten. ;) Ja onhan minulla tallessa myös aikoinaan olleen GoFatGo - haasteen ruokaohjeet, jotka varmasti muistuttavat aika paljon tämän superdieetin ruokaohjeita. Joten nekin voin halutessani ottaa käyttöön. Haluaisiko joku, että laittaisin ne ruokaohjeet esille? :)Lehtihyllyyn oli taas tullut uusi lehti, taitaa olla Fit - lehden sisarlehti. Tämä tietysti tarttui mukaan ostoskoriin. :) Ihan mielenkiintoiselle vaikutti. Pitää tässä joku ilta ihan syventyä tuohon lehteen.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ollaan kaikki ensi viikolla erityisen reippaita! :D
 
sis. mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaisi tuon GFGn ohjeet! Mulla meinaa välillä loppua luovuus ruokien rakentelemisessa ja takana on kuitenkin vasta 3 kuukautta. Olis huippua, jos niistä ohjeista saisi jotain inspiraatiota!

  Minä en ole mikään kova lehtien ostaja tai lukija, mutta tuo Fit Laihdu vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta, ainakin kansinostojen perusteella löydän paljonkin mielenkiintoista luettavaa! Taidan poiketa tänään lehtihyllyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin laittaa sen ruokavalio rungon esille, jos löydän sen täältä koneen uumenista. :) Siinähän ei ole erikseen mitään ruokaohjeita vain runko syömisille. :)

   Itse tykkäsin tuosta lehtiuutuudesta. :)

   Poista
 2. Hei oletko itse kokeillut tuota GFG-diettiä? Itse olen sitä pariinkin kertaan aloitellut, mutta aina se on kaatunut parin päivän jälkeen johonkin, yleensä siihen että maitorahka on niin pahaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mullakin on jäänyt aina pariin päivään, eli ei oikein mitään kokemusta siitä. :) Itse laitan maitorahkaan vähän makeutusainetta, en muuten saisi sitä syötyä ollenkaan. ;)

   Poista
 3. Olen joskus kokeillut GFG:ta, mutta todellakin jäi parin päivän kokeiluksi.

  Vilasin kauppareissulla tuota lehteä, mutta jäi ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se minullakin on jäänyt aina pariin päivään. :)

   Poista
 4. Laita please gfg.n ohjeet! Täälä laihdutus alotettu pari viikkoa sitte. Vielä ei kyllästytä, mut seki pv tulee. Jos sais siitä vähä vaihtelua! :)

  VastaaPoista


 5. Vehreä tonnikala-raejuustosalaatti

  ruokaohjeita

  Ainekset 1 tlk tonnikalaa vedessä 200 g/purkki raejuustoa (rasvaa max 1.5) puolikas iso paprika (tai yksi pieni) 1 keräsalaatti 1 suolakurkku 1/2 pieni Sipuli mustapippuria tuoretta persiljaa Ohjeet Sekoita tonnikala ja raejuusto. Mausta seos mustapippurilla ja persiljalla. Jätä hetkeksi maustumaan. Pilko sillä aikaa sipuli, paprika, salaatti ja suolakurkku. Sekoita ainekset...

  VastaaPoista