5.1.2013

FitFarmin Superdieetti

Tuntuu, että tällä hetkellä tulee joka tuutista superdieettejä. :) On tv:ssä puolen vuoden superdieettejä sekä tulevana maanantaina 7.1. alkaa kuuden viikon FitFarmin superdieetti. Olen mietiskellyt, että kannattaisiko liittyä tuohon superdieettiin. Saisi ainakin kuudeksi viikoksi valmiiksi suunnitellut ruokalistat ja treeniohjelmat.
 
Superdieetin kotisivuilta:
"Ohjelma on suunnattu kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille. Tämän 6 viikon tehojakson aikana niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittäväsi. Foorumilla on luettavissa ja tulostettavissa ruokavalio-ohjelma, jota noudatat mahdollisimman tarkasti seuraavat kuusi viikkoa. Ohjelma on selkeä ja sitä on helppo noudattaa.
 
Naisille ja miehille on suunniteltu omat ohjelmat. Lisäksi valitset oman ohjelmasi sen mukaan, miten paljon sinulla on ylipainoa. Ohjelmia on kolme erilaista: alle 10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa pudotettavaa. Näet kaikkien painoryhmien ohjelmat keskustelufoorumilla. Ruokavalio muuttuu viikoittain. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan, eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman.
 
Ruokaohje on selkeä. Ruokavalio sisältää paljon proteiinia ja tarvittavat ruoka-aineet löytävät perusruokakaupoista.
 
Lisäksi Superdieetissä on mukana täydellinen ohjeistus harjoitteluun. Treenaamme täysin uudella tavalla! Päävalmentaja "Bull" Mentula on laatinut kolme erilaista ohjelmaa, jotka tukevat erityisesti rasvanpolttoa sekä kiinteytymistä! Ohjelmat ovat eritasoisia. Yhden ohjelmista voi suorittaa kokonaan kotona ja kaksi muuta ohjelmaa suoritetaan kuntosalilla. Valitset siis itsellesi sopivimman vaihtoehdon.
 
Naisten ongelma-alueet (peppu, reidet ja vatsa) on otettu ohjelmissa erityisesti huomioon. Ohjelmat sopivat vasta-alkajista aina kokeneille treenaajallekin. Haasteet eivät tule loppumaan kesken!
 
Käytössäsi on treenivideot, joissa tutustutaan harjoitteluohjelmiin. Näin aloittelijakin oppii suorittamaan lihaskuntoliikkeet oikein. Superdieetin aikana tehdään lisäksi rasvaapolttavaa aerobista harjoittelua, joka toteutetaan esimerkisi reippaasti kävellen. Tämä on paras tapa polttaa rasvaa!
 
Mentaalivalmentaja antaa sinulle myös tehtäviä, jotta myös henkinenkanttisi pitää! Henkisen vahvuuden kehittäminen on tärkeä osa projektin onnistumista. Hyvinvointivalmentaja Varpu Rappanna pitää omaa palstaansa, jossa pureudutaan näihin asioihin.
 
Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä FitFarmin valmennusteamille. Suomen parhaan valmennusteamin tieto-taido on käyttössäsi ja saat vastaukset kysymyksiisi usein jo saman päivän aikana. Valmentajien ja ryhmän tuella ja motivoinnilla tulet onnistumaan haasteessasi!
 
FitFarm Fysiolla on myös oma vastauspalvelu foorumilla. Lisäksi joukko itse menestyksekkäästi laihtuneita ihmisiä toimii foorumilla tsempparina kannustamassa muista.
 
6 viikon valmennuksen hinta kokonaisuudessaan vain 49 €. Voidaan maksaa myös osamaksulla!
Superdieetin läpikäyneillä on mahdollisuus jatkaa halutessaan 6 viikkoa kestävään Superdieetti Extraan, jonka hinta on 39 €. Tähän valmennukseen voivat liittyä siis vain Superdieettiläiset."
 
 
Kuva


Omaan korvaan kuulostaa ja silmään näyttää hyvältä. ;) Pitäisköhän tätä kokeilla, kiinnostaa kyllä. Eritoten juuri nuo valmiit ruokavaliot, ei tarvitsisi miettiä ruokajuttuja. Muuta kuin vain valmistaa ne. :)
 
Onko kukaan ilmoittautunut mukaan tai onko kokemuksia näistä superdieeteistä? :)

13 kommenttia:

 1. Itsekin olen miettinyt tuota. Ajattelin, jos nyt seuraan sivusta (muitten blogeista) ja ehkä sit osallistuisin myöhemmin mukaan. Uskon, että uudestaan tulee, jos sille on kysyntää. Itseäkin houkuttaa juuri sen takia, että itse ei tarvitse suunnitella mitään. Kunhan vaan noudatat ohjeita, ajattelutyö on jo tehty puolestasi. :D

  VastaaPoista
 2. itse heti ostaisin tuon jos pätäkkää oisi!! :(

  VastaaPoista
 3. Mä äänestän aktiivista terapiajaksoa.
  Minulle se avasi ovet täydelliseen vapauteen ja sellaiseen hyvään oloon mihin yksikään kitukuuri tai bootcamp ei ole päässyt lähellekään.

  kaikki alkaa siitä että tutustuu itseensä, ei siitä että joku laittaa pudotettavia kilomääriä hienosti taulukkoon ja vääntää valmiit ruokaohjeet. näin minä ajattelen.

  VastaaPoista
 4. Mä testasin superdieetin loka-marraskuussa. Suosittelen! Ruoka on normaalia perusruokaa, eikä nälkää joudu kauheasti näkemään ; )En elänyt kyllä aivan ohjeiden mukaan, vaikka sen helpoimman (alle 10kg) ohjelman otinkin. Eli söin koko jakson ajan hiilareita 2x päivässä pienen määrän. Enkä syönyt kaikkia lisäravinteitakaan... Mutta tuloksia tuli: noin 6kg lähti ja senttejä myös paljon esim. lantiolta 6cm. Liikuntaohjeita en noudattanut kirjaimellisesti, mutta yritin kyllä aktiivisesti liikkua ; )

  VastaaPoista
 5. En ole testannut, mutta mielenkiinnolla seuraan jos päätät sellaiseen mukaan lähteä! :)

  VastaaPoista
 6. Minä aikoinani ostin "jäsenyyden". Noudatin kaksi päivää ohjelmaa ja luovutin. Se oli sitä aikaa, kun pää ei ollut mukana. Nyt keskityn enemmän henkiseen puoleen, jotta tämä ei jää vain yritykseksi.
  Katselin minäkin, että huomenna alkaisi uusi "ryhmä". Nyt ei vain ole minulle vielä sopiva aika. Henkistä taistoa on vasta 3 viikkoa takana ja fyysistä työskentelyä viikko, joten ei vielä. Keväällä sitten!

  VastaaPoista
 7. Osallistuin loppuvuonna. Pettynyt kokonaisuuteen. KUURI jonka jälkeen joudut kuitenkin miettimään miten"normaali elämässä" toimit - vaihtelu oli vain minimaalista - annoskoon pienenemistä. Itselleni jäi rahastuksen maku. Odotin enemmän ohjeistusta. Ei auttanut minua elämänmuutosprojektissa eteenpäin.
  Mukana oli toki paljon onnistuneitakin. Onnea matkaan jos päätät osallistua.

  VastaaPoista
 8. Minähän olen nyt mukana superdieetissä ja tänään on mun superdieettini eka päivä! Mähän olen jojoillut ja paino aina ollut yli sata, niin katsotaan tulisiko tästä viimein tulosta kaikkensa yrittäneenä. Ruokalista on helppo noudattaa, vaikuttaa hyvältä ja sopivalta mulle (samoja ruoka-aineita kuin syön normaalistikin), kuitenkin vaihtoehtoja riittää eli ei tarvitse syödä välttämättä samaa vaan raaka-aineista voi valmiista useampaa vaihtoehtoa. Kotitreeniohjeet ovat hyvät ja selkeät. Mä tykkään kun tuolla fitfarmin sivuilla tsempataan meitä superdieettaajia esim.videoiden ja viestien muodossa ja siellä on asiantuntijat koko ajan vastaamassa kysymyksiin. Samoin on "tukiryhmät" esim. yli 20kg pudottaville. Mä aloitin superdieetin, koska eräs ystäväni -aina ollut ylipainoinen- löysi vihdoin keinon tästä ja sai monta kymmentä kiloa pois.

  Ja helpointa on se, että tämä on "vain kuusi viikkoa" eikä tarvitse stressata sen enempää. Sitten toki kannattaa liittyä superdieetti extraan, joka alkaa viikko tämän päättymisestä. Itse aion pyhittää vuoden 2013 näille superdieeteille mikäli tässä onnistun. Parhaat ovat pudottaneet 30-40kg puolessa vuodessa.

  VastaaPoista
 9. Minä olen laihduttanut todella hyvin niillä ilmaisilla Fitfarmin gofatgo-viikoilla. Niitä ei taideta enää järjestää, mutta gfg:n perusteella voisin sanoa, että kannattaa osallistua. Ainakin itse sain laihduttamiseeni paljon apua ja forumin vertaistuki oli todella kannustavaa, etenkin ensimmäisellä kerralla. Koska mulla on enää vain noin kolmesta viimeisestä kilosta "unelmakroppa" kiinni, en lähde superdiettiin vaan menen gfg:n ohjeilla. Tosin hieman soveltaen, vaikka tiedänkin, ettei soveltaminen kannata:) Parhaimman ja taatun lopputuloksen saa, kun noudattaa niitä ohjeita grammalleen. Nimimerkillä kokemusta löytyy:) Koska niillä "kolmella kiloilla" ei ole "kiire", aattelin laihduttaa ne sillain pois, että ne todellakin pysyy pois. Eli jonkinlainen herkuttelu on sallittua, mutta erittäin kohtuudella ja aloitan lisäksi taas salilla käymisen. Ainaskin gfg:n ruokavalio antaa oikein hyvän rungon, jonka ympärille voi rakentaa normaalin ruokavalion, joka myös normiarjessa pitää. Eihän ihminen loppuelämää voi olla laihdutuskuurilla, jos on saanut painon pudotettua. Se vaan on itellä opittava, että mikä on kohtuullista herkkujen syöntiä ilman että paino alkaa nousta. Enkä myöskään saa alkaa vaakaa liiaksi tuijottelemaan, kun alan käymään salilla 3 krt vkossa, paino todennäköisesti nousee. Pääasia itelleni on, että peilistä näkyy timmi, urheilullisen näköinen kroppa. Olkoot kilomäärä 60kg tai 64kg.

  VastaaPoista
 10. Itse olen pähkäillyt liittymistä jo jonkin tovin. Olen saanut "oma-aloitteisesti" karistettua n. 6kg kun aloitin aktiivisemman liikunnan kuntosalin muodossa ja hieman olen yrittänyt ruokavaliotakin järkeistää :) Pudotettavaa olis jotakuinkin 20kg ja nyt olen siis pohtinut liittymistä FitFarmin listoille. Lähinnä vertaistuen, ruoka- ja liikuntaohjeiden takia. Tuntuu että omat niksit on jo läpikäyty. Eli ajattelin sitten liittyä tuohon huhtikuun alussa alkavaan Superdieetti-ryhmään, kunhan vain ilmoittautuminen aukeaa :)
  Aurinkoisia päiviä toivottelee Mari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ainakin tykännyt kovasti ja saanut paljon vinkkejä ja tietoa tulevaisuuteen. Suosittelen siis! :)

   Kiitos, aurinkoista kevään odotusta sinulle Mari! Ja tsemppiä urakkaasi! :)

   Poista
 11. Heips,

  Myös minä olen miettinyt "kiinteytys-kurssille" osallistumista. Painon olen onnistunut suurella työllä pitämään kurissa, mutta löllöä löytyy. Miten on, onko kukaan onnistunut kiinteytymään ohjeilla? Ruokaohjeitten monimutkaisuus mietityttää ja muutenkin työmäärä, jonka kurssi varmaan vaatii. Oliskos kokemuksia, kannattaako tätä kautta yrittää, kun muuten ei ole onnistunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä voin suositella. On niin paljon helpompaa kun on valmiit ohjeet. Ainakin itse koen niin. :) Ja kyllä niistä ruokajutuistakin tulee sitten rutiinia. :)

   Poista