16.1.2013

Treeneistä ja ruokaa

Empä sitten jaksanut enää tänään mennä sinne salille. Ja ehkä ihan hyvä niin. Jos huomenna kävisi kevyen treenin tekemässä. Mutta huomaan itsessäni, etten mieti salille menoa enää pakkona, vaan oikeasti haluan mennä sinne. Tänäänkin teki tiukkaa olla menemättä sinne enää nyt illalla. :)


Aamupala.
 
Kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Moni oli sitä mieltä, että olisi hyvä hellitää treenien määrässä. Tai että spinning ja sali ovat raskas yhdistelmä. Näin varmasti onkin. :) Tämä liikuntamäärä on todella todella paljon enemmän mitä olen aikoihin, vuosiin tehnyt. Mutta yleensä spinning toimii alkulämmityksenä. Polkisinhan muutenkin siellä pyörällä tai olisin crosstrainerilla. Ja spinningin jälkeen teen salilla liikkeitä vain yläkropalle. Ja tosiaan ne painot ovat näin alkuun aika pieniä. :) Toki on hyvä kuunnella kroppaa ja sen mukaan treenata. Niinkuin tänä aamuna huimaus ja oksettava olo, kertoivat että kaikki ei ole hyvin. Jätinkin salitreenin sitten väliin.


Ostin pari näitä testaukseen.
 
Olen kuitenkin itse iloinen, että olen motivoitunut ja innoissani liikkumisesta. Tätä tunnetta ei ole ollut sitten hetkeen, liekkö koskaan. Tällä hetkellä koen, että tämä määrä liikkumista ei ole minulle liikaa. Teen kuitenkin tätä parantaakseni omaa terveyttäni enkä suinkaan pyri siihen, että treeneistä tulisi huono olo (vaikka tänään tulikin). Jos kaikki tuntuu hyvälle eikä paikat kipeydy ja kramppaa niin ehkä tämä on ihan ok? :) Kyllästymisen mahdollisuus on, mutta eikö ihmiset käy vuosia ja vuosia salilla ja jotkut vielä jopa pari kertaa päivässä? ;) Ja ainahan on laajat ryhmäliikuntavaihtoehdot jos sali jossain vaiheessa tökkii. :)
 
 
Lohta, kasvispyrettä, kermaviilikastiketta ja pari omppua.

Huomenna taas punnituspäivä ja herkkupäivä! :) Kumpaakohan odotan enemmän. ;D

6 kommenttia:

 1. Hei. Sinulla on kiva blogi. On tullut jo vähän aikaa seurailtua ja pääsi suosikkeihin. Itsellä myös menossa laihduttaminen. Ihanan näköinen pyree, mitä käytit siihen?

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon Anna! Kiva kun tykkäät! :) Pyreeseen keitin vain porkkanaa ja kukkakaalia ja pyreeksi. :) Tsemppiä sinulle hirmuisesti, tulehan välillä kertomaan miten menee! :)

   Poista
 2. Onpas tosi hyvännäköinen ruoka-annos tuo viimeinen. Nam.

  En voi kertoa kokemuksesta kuinka kannattaa ottaa iisimmin alussa, mutta sen tiedän, että omaa kroppaa pitää kuunnella ja mielestäni niin sinä teitkin, kun jätit veivauksen väliin. Pidä itsestäsi huolta :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää se olikin. :)
   Totta, omaa kroppaa on kuunneltava. Terveellisissä rajoissa on hyvä urheilla. :)

   Poista
 3. Hyvä, että kuuntelet kehoasi. Kai kuitenkin lämmittelet myös yläkropan spinninging jälkeen ettei tuu revähdyksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä hirveesti tuu yläkroppaa lämmiteltyä. Mitä nyt spinningin jälkeen tehdään venytyksiä myös yläkropalle. :)

   Poista