28.1.2013

ZzzZZzzz

Miten voi ihmistä väsyttää näin paljon kokoajan?? Tai itseasiassa tiedän miksi. Olen taas kiltteyttäni luvannut tehdä ylimääräisiä työvuoroja toiseen työpaikkaan. Vime perjantai -  tämä päivä olen tehnyt töitä 44 tuntia, ja nukkunut aika paljon vähemmän. Huomaan heti, että väsyneenä paitsi syön paljon huonommin myös voin paljon huonommin. Ruoka, liikunta ja uni - nämä kun saa toimimaan hyvin, koko kroppa ja mieli kiittää. :)
 
Tänään kerksin onneksi nukkua päikkärit, nyt on jo vähän väsymys hellittänyt (klo 22 illalla :D). Huomenna on täysin vapaapäivä ja ajattelinkin suunnata salille pitkästä aikaa. Tai itseasissa meinaan mennä jollekkin ryhmäliikuntatunnille. Sekin vähän jännittää kun siellä varmasti on muitakin ja valmiiksi jo mietin kuinka en jaksa kaikkia tehdä ja hikoilen ja hengästyn ja... Mutta mitä siitä, jumppaileen sinne on menty. :D
 
Huomenna laittelen sitten siitä Detox - puhdistuskuurista oman arvioinnin. Ja kiitos kaikista tunnustuksista ja haasteista, teen niitä kunhan tässä kerkeän. :)
 
 

4 kommenttia:

 1. Takana on niin kovin pitkä pimeä, että ei ole ihme jos keväällä on vähän paukut lopussa. Mulla on B-vitamiinin popsiminen purkista auttanut!

  Ihana valokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Kyllä auringon näkyminen useammin varmasti auttaisi. :)

   Poista
 2. Aloin juuri samaa kirjoittaa, ihana kuva, upeat värit. Kävisi vaikka kankaan printistä. Tuokin on ihan omassa elämässä koettu - rutiini ja rytmi levosssa, ruuassa ja liikunnassa, niin johan rupeavat kilot tippumaan. Mutta edelleen olemme samoissa lukemissa, Mariina. Vuorotyö on kyllä rassaavaa etenkin kun rupeat vanhenemaan. Miten olisi päivätyön katseleminen - opiskelu? ;-) OmeNainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotyö on kyllä raskasta mutta itse tykkään siitä. Ja sopii tämän hetkiseen elämäntilanteeseen kun ei lapsia. :) Kasista neljään työ ei sovi minulle ollenkaan, haluan joskus nukkua aamulla pitkään ja mennä iltavuoroon. ;) Opiskeluja olen miettinyt, mutta työn ohella. :)

   Poista