29.1.2013

Reidet - vatsa - pakarat

Taas tänä aamuna taistelin itseni kanssa, menenkö salille vai enkö mene. Vaikka eilen päätin, että menen. Aamulla mieli on jo muuttunut, mikä sen ihanampaa olisikaan vain kääntää kylkeä ja jatkaa unia. :) Onneksi voitin tämän taistelun ja lähdin salille. Olin jo kerinnyt unohtaa kuinka mahtava fiilis kuntoilun jälkeen tulikaan. Väsymys on poissa ja lihaksissa hyvä tunne. :)
 
Kirjoittelin eilen, että aion mennä ryhmäliikuntatunnille. Päädyin sitten reidet - vatsa - pakarat - tunnille. Onneksi siellä oli vain kaksi minun lisäkseni. ;) Ihan hyvä treeni tuli alakropalle. Tunnin jälkeen kävin vielä salin puolella tekemässä yläkropan. Ja vähän lisää vatsoja. ;)


 

Monesti salilla kuulee ähinää ja puhinaa miesten suusta kun he painoja nostelevat. Tänään salilla oli myös nainen, joka jokaisessa laitteessa teki paljon töitä ja siinä samalla ähisi ja puhisi. :) Minusta tämä on ihailtavaa, koska en itse koskaan pystyisi moiseen. Tämmöinen herättää muissa paljon huomiota, enkä todellakaan itse halua ylimääräistä huomiota itseeni.


Mutta jos itsetunto on kohdillaan, voi treenin suorittaa myös äänten kanssa jos niin haluaa. :) Itse henkilökohtaisesti en välitä siitä miten kukainenkin oman treenin suorittaa.

 
Miten te suhtaudutte "ääntelyyn" salilla? Kumpaan ryhmään kuulut, hiljaisiin vai äänekkäisiin treenaajiin? :)
 

 Palautusjuomana meni kotona lasillinen maitoa.

2 kommenttia:

  1. Pakosti pääsee ääniä jos kovaa ja raskailla painoilla reenaa viimeisetkin toistot täysillä ;)

    VastaaPoista