3.2.2013

Belvita Breakfast - energiaa aamupäiväksi

Onko naama näkkärillä – jäikö aamukeksi välistä?

Pääsin mukaan Buzzador - blogikampanjaan. Sain kotiin kokeiltavaksi Belvita breakfast - keksejä. Ajatus on, että testaan tuotteita ja kerron niistä teille oman mielipiteeni. Mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa aamu kekseillä eli aamukeksillä. ;)
 
Tässä blogikampanjassa saan maistella kolmea eri makuvaihtoehtoa kyseisiä keksejä: Belvita Breakfast Jogurtti, Belvita Breakfast Vilja & Maito ja Belvita Brekfast Hunaja & Pähkinä.
 
Belvita Breafast - keksit sisältävät viittä täysjyväviljaa ja ne on leivottu huolella ja hitaasti valvotussa lämpötilassa. Siksi ne vapauttavat hiilihydraatteja hitaasti ja tasaisesti neljän tunnin ajan, osana tasapainoista aamupalaa. Energiaa koko aamupäiväksi!
 
 
 
Belvita Breakfast Vilja & Maito
Belvita Breakfast Vilja & Maito -keksit ovat täysjyväkeksejä, joista saa tärkeitä kuituja. Ne sisältävät täysmaitojauhetta, vehnäjauhoa, kaurahiutaleita, ohrajauhoa, ruisjauhoa ja spelttijauhoa, sekä lisättyjä vitamiineja ja kivennäisaineita.
 
 
 
 
 
 
 
Belvita Breakfast Jogurtti Belvita Breakfast Jogurtissa on käytetty hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia. Täysjyvää sisältävien keksien sisällä on maistuvaa jogurttia. Belvita Breakfast Jogurtti on hyvä kuidun lähde ja lisäksi se sisältää vitamiineja ja kalsiumia.
 
 
 
Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä
Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä -keksit sisältävät herkullista hunajaa, paahdettua hasselpähkinää ja täysjyväviljaa. Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä on myös oiva kuidun ja vitamiinien lähde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jos sinäkin haluat päästä mukaan testailemaan tuotteita ja palveluita sekä raportoida niistä, rekisteröidy Buzzadoriin.

Seuraavaksi onkin edessä se mukavin homma, näiden testaaminen. ;)

2 kommenttia:

  1. Onko tuo Buzzador juttu oikeesti niin helppoa miltä vaikuttaa ja sitten saa ilmaiseksi kaikkia tuotteita itselleen? :D Kuulostaa minusta houkuttelevalta, mutta pessimistinä (ja toisaalta myös realistina) ajattelen että mikään ei tässä maailmassa voi olla ilmaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne on ilmaisia ja niin helppoa. :) Ainoat haasteet on testata tuotteita ;D ja raportoida niistä. Tavallisessa Buzzauksessa kerrot tuotteista kavereille ja tuttaville ja jaat tuotenäytteitä ja blogibuzzauksessa kerrot tuotteista ja mielipiteistä blogissasi. Raportointia tehdään väli- ja loppuraporttina Buzzadorille. :)

      Poista