24.2.2013

Cherry In the Air

Olen innokas Escada - hajuvesien käyttäjä. Varsinkin näiden kausituoksujen, jotka tulevat aina myyntiin näin kevään kynnyksellä, kesäksi. Muutamaan poikkeusta lukuunottamatta olen ostanut joka vuosi uuden tuoksun. Kaikki eivät ole olleet niin mieluisia, osa sitäkin enemmän. Käytän edelleen vuoden 2007 tuoksua. Sitä on vain enää niin vaikea saada mistään. eBay:stä olen vielä tähän asti sitä löytänyt.

Näin jo aiemmin tämän vuoden tuoksusta mainontaa, mutta nyt vasta huomasin sitä olevan myynnissä. Ja pakkohan se on saada. En ole edes tuoksutellut tuotetta mutta luulempa, että tykkään tästäkin. :)
Kolahtaako teille Escadat? ;)


"Kevään ja kesän 2013 keskeisimpiä huippumuodin trendejä ovat hedelmät ja kukat, joita monet suunnittelijat istuttavat mallistoihinsa ilmentämään kesän leikkisää iloisuutta. Escada mukailee tätä trendiä esittelemällä kirsikkaan, nautinnollisuutta ja huolettomuutta kuvastavaan kesän ensihedelmään, kietoutuvan kausituoksunsa.

Escada Cherry in the Air on hedelmäinen trendituoksu, jonka ensituoksussa tumma kirsikka yhdistyy mehukkaaseen vadelmaan. Kaksikkoon sitrusmaista raikkautta antaa mandariini. Sydäntuoksussa keimailee gardenian terälehdet kermaisen kookosorkidean ja lämpimän vaniljan kanssa. Tuoksun pohjalla on levollinen yhdistelmä santelipuuta, tammea ja myskiä.

Escadan kausituoksun pakkaus perustuu erityisesti kansainvälisissä muotipiireissä tunnetun kuvataiteilija Margot Macé:n kuvitukseen. Taiteilijalle ominaisessa hienostuneen pariisilaistyylisessä teoksessa nuori nainen pyöräilee kirsikkatarhassa puhdas ilo kasvoillaan, kesästä ja sen tuoksuista nauttien. Itse pullo noudattaa Escada:lle tunnusomaista muotokieltä hehkuen kypsien kirsikoiden ja vaaleanpunaisen sävyjä. Leikkisänä yksityiskohtana pullon korkkiin on aseteltu monikäyttöinen kirsikka-aiheinen koru."


Sokoksen verkkokaupasta tuotetta ainakin on jo saatavissa.
 Hajuvesi Edt 30 ml, 42,90 €
 Body lotion - vartalovoide 150 ml, 28,00 €

Tällä hetkellä tilauksiin saa ilmaisen toimituksen.
Sekä yli 100 €:n ostoksista 20 €:n alennuksen koodilla: KUTSUKAUNEUTEEN (voimassa 10.3.2013 asti).

sis. mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. "Sekä yli 100 €:n ostoksista 20 €:n alennuksen koodilla: KUTSUKAUNEUTEEN (voimassa 10.2.2013 asti)." Eli onko tuo voimassaoloaika siis jo loppunut??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, väärän kuukauden olin laittanut. Hyvä kun huomasit. :)

   Poista
 2. Mä kans tykkään Escadan tuoksuista. En oikeastaa muita ostakaan. Noita kausituoksuja en oo ostanu tosin kertaakaan.

  VastaaPoista