22.2.2013

Herkkuhaaveilua

Tänään on tehnyt ertyisen paljon mieli karkkia ja kaikkia muitakin maailman herkkuja. :) Sipsejä, popkorneja yms. tarjoilin tänään töissä ja ihan hilkulla oli etten maistaisi vain yhtä perunalastua. Vain yksi - ajatuksesta on monesti lähtenyt paluu takaisin vanhoihin tapoihin. Jostain sain paljon tahdonvoimaa enkä ottanut, edes sitä yhtä. Houkutus oli suuri koska laittelin herkkuja yksin ja kukaan ei olisi ollut näkemässä pientä perunalastun nappausta.. Mutta itsellenihän minun pitää olla rehellinen eikä muille. :)

Kokosinkin tähän herkullisia kuvia pahimpaan herkkunälkään. Anteeksi ja enjoy! ;DEn nyt sitten tiedä auttoiko tämä herkkuhimoon vai ei... ;)

4 kommenttia:

 1. Kumma kyllä mulla ei makeita herkkuja ole paljoa tehnyt mieli tän SD:n aikana mutta suolaista kyllä. Lähtien jo ihan aamupalasta niin voi että tekis mieli paahdettua ruisleipää ja päälle vaikka graavilohta...ooh....Ei muuta kun tsemppiä sulle vaan ja odotellaan sitä tankkauspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän mullkakin on tehnyt yleensä mitään herkkuja mieli. Taikaa olla elämäni pisin aika tämä kulunut kaksi viikkoa ilman herkkuja. :) Kyllä sitä vaan pystyy jos haluaa. :) Tiedätkö millä viikolla se tankkauspäivä on?

   Poista
 2. Mun nenään tuli eilen poppareiden tuoksu, vaikkei niitä ollut lähimainkaan, hih... Hassua, miten sitä välillä tulee tuollaisia tuntemuksia!

  Tsemppiä sinulle SD:n jatkoon!

  VastaaPoista