8.2.2013

Eilistä ja tätä päivää

Eilinen punnituspäivä näytti kilon lisäystä. Tekosyitä nyt voisi keksiä moneen lähtöön mutta vaaka on armoton ja näillä mennään. :) Eilen oli vielä kaiken lisäksi herkkupäiväkin. Pakkohan sitä ei ole pitää mutta aina jotain on ostettava..
 
 
Tällä kertaa lähti kaupasta mukaan irtokarkkeja, joita en kyllä kaikkia jaksanut edes syödä. Samalla silmiini osui tuorejuustohyllyllä uusin Philadelphia - maku.
 
 
Kaikenlaisia houkutuksia sitä nykyää kehitellään ja on tarjolla. :D Tämä kyllä jäi hyllyyn, mutta ihan varmasti leivän päällä on maukasta kuten kuvassa on laitettu. ;)
 
 
Samalla kauppareissulla hain tilaamani laukun.
 
 
Salille en ole jaksanut raahautua koko viikolla. Tänään kävin kaverin luona kylässä ja testasin uutta kuntopyörää.
 
 
Kyllä sillä pienen hien sain pintaan. ;)
 
Tänään olenkin sitten tutustunut Superdieetin ruokavalioon ja treeniohjeisiin. Huh, ihan jo jännittää että miten siitä urakasta selviän. Tulee olemaan hyvin haastavaa sopeuttaa Superdieetin ruokavalio, työ ja liikkuminen. Mutta kaippa kaikella löytyy aikaa ja jaksaa nähdä vaivaa jos vain haluaa? :)
 
Viikonlopun aikana on käytävä kaupassa ja ehkä jo tehtävä joitain ruokia valmiiksi. Saas nähdä miten tämän neitokaisen käy tämän Superdieetin kanssa. ;)
 
Joko siellä on muilla Superdieettiin lähtijöillä jääkaappi täytetty rahkalla ja muilla "herkuilla"? :D Miten muuten olette Sd:n aloitukseen valmistautuneet?

11 kommenttia:

 1. Nääh. Sunnuntaina vasta kauheessa krapulassa hakemaan rahkaa :D Kuulostaa terveeltä lähtökohdalta ja silleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlimista tiedossa siis sulla viikonloppuna. ;) Sitten ei teekkään mieli kuuteen viikkoon juhlia. ;D

   Poista
 2. Mitä ihmetta, suklaanmakuista tuorejuustoa - näinkö oikein?! Riisikakkujen päällä varmaan taivaallista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :D Tuo tuote kummittelee varmasti niin kauan päässä, että sitä pääsee maistamaan. ;D ;D

   Poista
 3. Suklaatuorejuustoa. Voi ei, kaikkea ne keksii! Itsekin tekisi mieli lähteä superdieettiin, mutta mulle ei vaan sovi hiilarit. Sen ajan menis ihan jees, mutta pastan syönnistä seuraa yleensä suoraan vaaleamman leivän syönti ja siitä onkin enää tuntien matka karkkeihin ja pulliin =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syödäänkö sd:ssä pastaakin jossain vaiheessa? :O Mutta mulla sama homma, ettei kauheasti hiilareita sovi syödä ilman suurempia mielitekoja. :

   Poista
  2. En itseasiassa tiedä tosiaan syödäänkö siinä edes pastaa? Joskus olin gfg:llä ja sillä jatkolla, mutta siitä on aika kauan aikaa. Siellä oli pastaa/riisiä ainakin. Mutta voipi olla ettei enää ole!

   Poista
 4. Täälläkin yksi superdieettaaja! Huomenna käyn kaupassa ostamassa sapuskaat ensi viikolle, tai ainaki puoleksi viikoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Mukava seurata muidenkin matkaa superdieetissä. :) Tsemppiä! :)

   Poista
 5. Täälläkin eräs SD:lle lähtijä. =)

  Minä olen ollut "Go fat go" ruokavaliolla jo alkuvuodesta asti niin rahkaa ja raejuustoa löytyy tosiaan kaapista. :D Jonku kerran oon tuonna 14 purkkia rahkaa kerralla ja ison määrän marjoja myös... Siinä varmaan kaupantäti ajatteli, että nyt on iso rahkasatsi tulossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Tsemppiä! :)

   Itsekkin tänään kun kaupassa kävin, mietin että mitähän tuo myyjärouva ajattelee tästä ostoskorista. :D

   Poista