7.2.2013

Nyt on pillereitä

Tilasin Superdieettiä silmällä pitäen, ja muutenkin, erilaisia ravintolisiä. En ole oikeastaan koskaan syönyt mitään monivitamiineja sun muita ravintolisiä. Vaikka varsinkaan ennen en juurikaan syönyt kasviksia, hedelmiä yms. en varmasti saanut tarpeeksi vitamiineja ja muita hivenaineita. Nyt tietysti ruokavalioon kuuluu enemmän vihreetä ja värikästä mutta ei näistä varmasti haittaakaan ole. :)
 


 
Lisäksi tilasin Biotiinia hiuksille ja kynsille sekä raaka kaakaojauhetta herkutteluhetkiin. :)
 
 
Vielä pitäisi käydä ostamassa palautusjuomajauhetta sekä Iris vinkkasi, että soijalesitiiniraetta menee Superdieetissä. :)
 
Itse tilasin tuotteet Hyvinvoinnin tavaratalosta, josta saa nyt kaikista tuotteista -15 % alennusta koodilla ALENNUS0213.

sis. mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Hienosti sulla paino tippunut! Tsemppiä! Itsekin mietin, että pitäisikö ostaa vähän lisäravinteita, mutta en oikein tiennyt mitä ostaa, niin d-vitskulla ja omega3:lla mennään. Lisäilen blogin luettelooni, niin voin jatkaa sun matkan seurailua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tervetuloa seuraamaan! :)

   Poista
 2. Heh, kävin just itsekin tänään ostamassa CLA-kapseleita, vihreä tee -kapseleita ja Omega 3:sia. Toivottavasti jelppivät, kun on paino jumittanut jo niin kauan vaikka mitä oon yrittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kans itse toivon, että nämä antaisivat vähän lisävauhtia painon tippumiseen. :)

   Poista
 3. Kiitos alennuskoodista, sainpas tilattua vähän halvemmalla. :) Mulla nuo tulee käyttöön vasta viikolla 2, niin en vielä tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! :) Tuo firma toimittaa tuotteet tosi nopeaa, varmaan sinäkin saat tuotteet viimeistään ylihuomenna. :)

   Poista