16.2.2013

FT60

Nyt sain vihdoin ja viimein hankittua sen sykemittarin. Kyselin teiltäkin taannoin  mielipiteitä Polarin sykemittareista, ja pyydyin sitten malliin FT60. Tässä mittarissa tarpeeksi kaiken maailman mielenkiintoisia ominaisuuksia ja uskon, että tämän kanssa tulee monia hikisiä hetkiä. ;D
 
 
Laitankin mittarin heti testiin ja teen muutamat kierrokset kotitreeniä. :) Katsotaan sitten millaisia lukemia tulee. ;)

4 kommenttia:

 1. Polarin FT40 sykkäri on ainaki iha mahtava! :)

  VastaaPoista
 2. Mä kysyin Polarilta et mikä malli omis mulle. En jaksa opetella mitään monimutkaisia juttuja. Kalorit pitää näkyä. He suositteli perusmallia, oliko se FT4? Muistaakseni oli. Tuntuuko tuo sinun helppokäyttöiseltä? Vertailitko eri malleja? Ja mikä sai valitsemaan juuri tuon? Itsellä kanssa sykkärikuume, jos siitä sais apua ja intoa treeniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tähän asti on ollut ihan helppokäyttöinen ja selkeä. Vertailin muutamaa mallia ja päädyin tähän juuri näiden ominaisuuksien vuoksi. Haluan monipuolisempaa palautetta harjoitteluista kuin pelkän sykkeen. Koin että tästä saan pitkäksi aikaa itsellin mittarin eikä ominaisuuden lopu kesken/mittari käy tylsäksi. Suosittelen kyllä. Paljon on ominaisuuksia mutta helppo käyttää. :)

   Poista