14.2.2013

Torstai

Tänään on ollut todella erillainen fiilis kuin alku viikon. Alkuviikko on mennyt tosi hyvin, ilman nälkää tai muita tuntemuksia. Tänään tuli nälkäkin ensimmäistä kertaa ja muutenkin huonompi olo. Johtuukohan lie siitä, että töissä joudun liikkumaan aika paljon, ja energiaa on vain yksinkertaisesti kulunut enemmän ja nälkä kerinnyt tulla. Pientä pääkipuakin on ollut havaittavissa pitkin päivää.
 
Heti kun on ollut nälkä, on myös tehnyt syödä muutakin kuin mitä saisi. Ja eritoten karkkia ja muuta herkkua on tehnyt kovasti mieli. No, olen sinnikkäästi syönyt vain mitä saa ja piste. :) Töissä oli niin makean ja herkullisen näköisiä ystävänpäiväleivoksia tarjolla, hyvä ettei kuola valunut. ;)
 
 
Olen nyt tehnyt sillain, että aamiaisen, välipalan ja iltapalan teen blenderissä juotavaan muotoon. Tuntuu, että tämä on helpoin ja maukkain tapa nauttia nämä ateriat. :)
 
Liikunnat jäi tältä päivää kokonaan. Aamulla väsytti niin kovasti ja nyt en enää iltavuoron jälkeen jaksa tehdä mitään. Loppuviikolla onkin tehtävä sitten kunnolla töitä liikkumisen suhteen. :)

4 kommenttia:

 1. Muistathan syödä sen suolamääränkin! Itselläni päänsäryt ja muut outoudet hävisivät suolan lisäämisen jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on jäänyt hieman vajaaksi se suositeltu suolamäärä. Sitä itsekkin mietin, että voi johtua siitä.

   Poista
 2. Mullakin tällä ekalla viikolla vasta totuttelua liikuntaan. Aiemmin kun on ollut ihan sohvaperuna niin on aika iso hyppäys tuohon vaadittuun 8 liikuntasuoritusta/vko. Olen aloitellut tuolla aamu aerobisella ja kotijumpalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaakin aloitella pikkuhiljaa. :) Parin viikon päästä menee jo useampi treeni viikossa. :) Tsemppiä hirmuisesti! :)

   Poista