2.2.2013

Haluatko testata tuotteita ja palveluita ilmaiseksi?

Buzzadorilla on meneillään jäsenhankintakampanja tuleviin blogikampanjoihin. Eli he etsivät bloggaavia buzzadoreja. Jos sinua kiinnostaa liittyä buzzadorien joukkoon, niin tästä pääset suoraan rekisteröitymään.
 
Mitä Buzzarina olo tarkoittaa:
 
"Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!
Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..
Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille."
 
 
Itse pääsin mukaan testaamaan tuotteita juuri alkaneeseen kampanjaan. Tästä lisää piakkoin. :)
 
Onko siellä  muita Buzzadoreja? Tai juuri rekisteröityneitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti