2.2.2013

Teräspakarat

Noo, ei ehkä ihan vielä. ;D Mutta kovasti teen töitä myös tulevaisuudessa häämöttävien teräspakaroiden eteen. ;) Eilen ja tänään kävin reidet - vatsa - pakarat - tunnilla ja siihen sali päälle molempina päivinä. Huomasin, että liikkumiseni koostuu pääasiassa lihasharjoitteista, aerobinen on jäänyt nyt vähemmälle. Täytyy sitä lisätä vaikka ensi viikolla.
 
En ole löytänyt semmoista mieluista aerobista lajia, jota jaksaisi tehdä enemmän kuin viisi minuuttia. Pyöräily on tylsää, crossailla en jaksa kuin pari minuuttia ;),  kävelymatto on myös tylsää (juoksumatosta en voi edes puhua kun en jaksa juosta), no täytyy jotain keksiä.
 
Salia lukuunottamatta olen pyhittänyt tämän päivän ihan täysin lepäilylle ja rentoudelle. Ihanaa kun voi halutessaan nukkua päikkärit tai vaan lukea jotain ilman kiirettä mihinkään. :)
 

Se olisi reilun viikon päästä Superdieetin aloitus. Saapa nähdä miten siinä käy. En ole koskaan pystynyt syömään jonkun muun tekemän ohjeistuksen mukaan. Haastetta varmasti on tiedossa. Ja pakosta tulee kuuden viikon herkkulakko. Apua! :)
 
 
Tänään näin naapuriani (miespuolista), juttelimme salilla käymisesta jne. kun hänkin on aloittanut kuntosaleilun. Oli niin kiva kuulla ns. puolitutulta, että olen laihtunut (vaikka päällä oli paljon talvivaatetta). Ihan punastutti kun niin kovasti kehui laihtumistani. ;) Etenkin miespuolisilta saadut kommentit tuntuvat hyvältä mutta samalla ahdistavat jotenkin. Ehkä se on sitä huonoa itsetuntoani, etten halua minkäänlaista huomiota miehiltä. Edes näitä positiivisia. Mutta en voi kyllä missään muodossa sanoa, että se tuntui pahalta! :) Ja vielä kun lähdimme pihalla eri suuntiin, hän huikkasi perään että "olet tosiaan laihtunut paljon". Jeeee! :D

10 kommenttia:

 1. uinti tai vesijuoksu aeroobiseksi.. tehokasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ois kyllä hyviä lajeja jos ois uskallusta mennä uimahalliin. :/

   Poista
 2. Kyllähän näin alkuun reipas kävelykin menee siitä aerobisesta, kohottaa hyvin peruskuntoa ja ei aikaakaan kun jo jaksaa vähän juostakin.

  Olisiko käveleminen matolla mielekkäämpää jos lukisi samalla lehteä? Tai jos sulla on "älypuhelin" hyvällä datapaketilla, katsele samalla jotain ohjelmaa, vaikka Jutan puolen vuoden suoerdiettiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin talvella en oikein uskalla ulkona kävellä kun on niin liukasta mutta salilla matolla vois kävelläkkin. Mutta katselemista tai lukemista se kyllä vaatii. :)

   Poista
 3. Hyvää aerobista on pelkkä ulkona kävely koiran kanssa, mutta itse tykkään erityisesti uimisesta ja zumbasta. Zumbasta kuvitellaan, että liian raskasta, mutta todellisuudessa kaiken kuntoisille, sillä pystyt itse säätelemään tekemisiä. Jos pelottaa zumbatunneille mennä, voit ostaa oman zumba dvd kokoelman.
  Multa itseltä löytyy vuosien varrella ostettuja zumba levyjä aikamoinen läjä.. :) niitä on hyvä yhdistellä oman jaksamisen mukaan. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zumba kuulostaa niin kivalle, mutta tarvitaanko siinä rytmitajua? ;D

   Poista
 4. Zumbassa saa vatkata ja veivata oman mielen mukaan, se ei oo niin justiinsa tarkkaa :) Itse tykkään spinning tunneista, siellä tulee poljettua kun se on ohjattua. Yksinään polkeminen on tosiaan aika tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spinningissä on tullut itselläkin käytyä. Siinä tulee eri tavalla tsempattua kun on ohjattu. :)

   Poista
 5. Ja tuohon ulkona kävelyyn. Kenkiin saa sellaisia nastallisia "lisäosia" tai sitten saa vaihtoehtoisesti kenkiä joissa on nastat. Itsellä jälkimmäiset ja kyllä pysyy hyvin pystyssä! Niillä ei toki sitten sisällä millään muovimatolla tai vastaavilla voi kävellä yhtään, menee lattia pilalle.

  VastaaPoista