13.2.2013

Illan aerobinen

Tämäkin päivä meni mukavasti. Sain otettua kuntoilunkin mukaan kuvioihin. Pieni nuha vaivaa edelleen mutta se on sivuseikka. :) Tein tosiaan kotitreenin päivällä ja tässä illalla vielä vetäisin 45 minuuttia kuntopyörällä. Tuli niin hyvä olo. Ja muutenkin on ollut tosi hyvä olo nämä kolme päivää. Nälkä ei ole vaivannut, ennemminkin välillä jopa tekisi mieli jättää ruokia välistä. Mutta tottelen ohjeita ja kaikki syön mitä pitää. :)
 

Pitäisi pikimmiten käydä ostamassa sykemittari, että näkisi todellisen kulutuksen ja sykkeen. Näissä laitteissa kun kalorit eivät näitä kuin huonosti sinne päin. Kovaa vauhtia poljin, yli 30 km/h koko ajan. :)


Pientä kaapin täytettä. Banaaneja ennen treenejä, varalle protskupatukoita, skyr -  rahkaa tuomaan vähän uusia makuja sekä cashewpähkinöítä. Ostin myös toisen sheikkerin, johon aion blenderissä tehdä valmiiksi aamupalan/välipalan/iltapalan töihin, riippuen missä vuorossa olen.

 
Iltapala. Tämä on kyllä erinomainen muoto nauttia aamu-, väli- ja iltapala. Valmistukseen menee muutama minuutti ja hyvin tulee kaikki ainekset samalla juotua. Ei tarvitse  miettiä, että missä muodossa kaurahiutaleet yms. syö.

8 kommenttia:

 1. suosittelen muuten sitten varovaisuutta näiden sd-ohjeiden liiallisen jakamisen kanssa :) en siis meinaa että olisit sitä vielä tehnyt, mutta että kannattaa pitää mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mielessä on etten liikaa paljastele. :)

   Poista
  2. Pitääkö niissä luvata ettei näytä muille? Ja eihän näissä listauksissa ole tullut mitään uutta, mitä ei tiedettäis. En usko että on mitään aihetta huoleen :)

   Poista
  3. No tietenkään ohjeita ihan tarkalleen ei saa jakaa. Mutta itsekkin näytän vain valmiita/puolivalmiita ruokakuvia niin ei niistä voi oikein päätellä minkä verran mitäkin siinä on. :) Ja tosiaan raaka-aineethan on hyvinkin kaikkien laihduttajien yms. tiedossa jo ennestään. :)

   Poista
 2. Moikka!

  Kiva, kun siunkin ruokavalioon on löytänyt tiensä tuo Skyr, minä kun siitä kyselin ja kirjoittelin tuolla SD-foorumin puolella :)

  Ootko muuten miettiny, että käyt vaa´alla kerran viikkoon vai mitenkä usein? :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Itse en ole vielä tuota Skyr:istä tehnyt mitään välipalaa, ehkä ensi viikolla. :) Käyn kerran viikossa (maanantaisin) vaa'alla kuten tähänkin asti (paitsi että torstai on mun normaali vaa'alla käyntipäivä. Superdieetin ajan käyn maanantaisin). :) Viikko on mulle passeli väli. :)

   Poista
 3. Mistä oot hankkinut sun sheikkerin? Et saako niitä ihan.isommista "normikaupoista" vai täytyykö netistä tilata? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Prismasta ostin. Sieltä urheiluravinnehyllystä. :) Alle 4 euroa maksoi. :)

   Poista