13.2.2013

Kuva - Superdieetin alku

Laitan nyt tännekkin tilanteen, josta tähän Supedieettiin lähdettiin. Katsotaan tuleeko kuudessa viikossa muutosta suuntaan taikka toiseen. :)


Vasemmalla on kuva viime vuoden elokuulta, jolloin pistin elämäni remonttiin. Ja oikealla kuva tämän viikon maanantailta. Painossa on eroa reilu 20 kiloa (on se vaan jännä, ettei oma silmä juurikaan eroa kuvien välillä näe :O ).
 
Toivottavasti kuuden viikon päästä voin ylpeänä esitellä muuttuneita ennen - jälkeen kuvia. :) Ajattelin ottaa kuvat viikoittain, ja laitella niitä ehkä tännekkin joka viikko. :)

8 kommenttia:

 1. Moikka! Eroahan huomaa ihan selkeästi :) Vatsa on pienempi ja eri muotoinen, samoin reisitä on hävinnyt reippaasti kokoa! Samanlaisissa vaatteissa ero olisi vielä huomattavampi (vaalea tunnetusti suurentaa).

  Superdieetin aikana on mahdollisuus tehdä huikea muutos, sen avulla voi sekä oppia syömään hyvin että pudottaa reippaasti painoa. Toki alku voi olla hitaampi, kun olet jo suht terveellisesti syönyt tähänkin asti, niin ylimääräisiä nesteitä ei ehkä ole mitä pudottaa.

  Kuusi viikkoa on lyhyt, mutta samalla pitkä aika. Kannattaa sitoutua ja asennoitua hyvin, miettiä myös mitä tekee erikoistilanteissa ja miten niihin voisi etukäteen varautua. Loppuun voi keksiä myös palkinnon hyvin tehdystä työstä ;) Tsemppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse odotankin juuri tältä sitä, että oppisin syömään hyvin ja terveellisesti. Tälläin ei voi pitkään jatkaa mutta kyllä tästä vinkkejä saa tulevaakin ajatellen. :) Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Heeei mahtava kehitys!! Upeaa!! :)

  Emmi

  VastaaPoista
 3. Onhan tuossa ihan selkee ero! Seuraava kuva vaan taas tummassa paidassa jos tausta on vaalea ni näkyy vielä paremmin ero =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että eroa on tullut. :)

   Poista
 4. Kyllä näkyy eroa!!! Jatka samaan malliin =) !

  VastaaPoista