17.2.2013

Ruokakuvia Superdieetin 1. viikolta

Jonkun verran on vaatinut aikaa ja vaivaakin ruokien punnitseminen, ja jopa joidenkin ruoka-aineiden etsiminen kaupasta. :) Mutta aika hyvin tässä viikon varrella on jo siihen tottunut, ja aikaa on vain varattava hieman enemmän kuin ennen. Mitäpä sitä ei tekisi sen eteen, että voi paremmin ja olo kevenisi. :)
 
 
Koko viikon olen grammalleen noudattanut ruokaohjeita yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Eilen jäi yksi ateria välistä, en vain kerinnyt syömään kun heräsin niin myöhään. Mutta tämä on pieni juttu, ja ensi viikon tsemppaan 100%:sti. :)
 
 
Ihmeellistä ettei ole tehnyt karkkia tms. mieli. Harvoin olen edes yhtä viikkoa pystynyt olemaan syömättä yhtään mitään herkkua. Eilen kävin kaupassa ja nenään tuoksui tuoreet leivät ja pullat niiin herkulliselta. :) Purkkaa olen pureskellut jos on tehnyt mieli syödä jotain aterioitten ja välipalojen välissä.
 
Fiilis on hyvä ensimmäisen viikon jälkeen. Innolla odotan huomista punnitusta, ja sitä onko tässä viikossa tullut muutosta kilomäärässä. Varnasti jotain on tapahtunut, mutta kuinka paljon ja mihin suuntaan. ;)
 
Mites teillä muilla Superdieettaajilla menee? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti