12.2.2013

Toinen päivä Superdieetattu

Toinen päivä Superdieettiä kohta takana ja fiilis on  hyvä. :) Nälkä ei ole vielä yllättänyt, ruokaa on saanut syödä riittävästi. Joillakin on ollut pääkipua ja palelua, itsellä ei ole ollut mitään "vaivoja". Nuha ja kurkkukipu tuli eilisen illan ja viime yön aikana, muttei taida olla Superdieettin oireita. ;)
 
Tämäkin päivä meni ruokien suhteen hyvin, Kaikki söin mitä piti ja muuta ei tehnyt mieli. Paitsi karkkia. :D Huijui, kuinkahan tässä selviää tämän kuusi viikkoa ilman mitään herkkuja? Te, jotka olette pian läpikäyneet tämän sd:n, niin tuleeko millään viikolla päiviä/päivää jolloin saa syödä mitä haluaa? Ryhmässä kolme?
 


Aamupalan tein sheikkerissä ja se oli paljon mukavampi syödä (juoda :D ). Aion jatkossakin tehdä aamupalasta juotavan muotoista. Tämän voi vaikka tehdä aamulla ja ottaa pullossa/juomasheikkerissä mukaan ja juoda matkalla töihin. Ja tämä on mielestäni hyvää, ja tällä on helppo aloittaa aamu näin aamupalakammoiselle. :)


Aamulla ottamani pillerit - vitamiineja, omegaa, CLA:ta, vihreetä teetä..


Päivän ateriat. Ja tämä oli oikeasti hyvää, ja värikkäämpää kuin eilen. :D Kunnolla kun maustaa lihan ja kasviksiin lisää suolaa niin tätä syö enemmän kuin mielellään.


Oho, pakko tunnustaa kuvan kera... Tein töissä muille laskiaispullia, enkä syönyt itse. :D :D Ei edes tehnyt mieli. :)

 
Välipala. Kävin ennen töitä kiireessä kaupassa etsimässä välipalan yhtenä vaihtoehtona olevaa proteiinipatukkaa. Tämän ostin, mutta väärähän se oli. Ehdin syödä tästä puolet kun tuli outo tunne ettei tämä olisi oikea. Jätin loput syömättä kun on kuitenkin hiilaripitoisempi kuin se ohjeessa oleva patukka.
 
Iltapala samanlainen kuin eilen.
 
Liikunnat jäivät tältäkin päivää töiden ja flunssan vuoksi. Yritän huomenna aloittaa jos ei kuume nouse.
 
Huomenna on vapaapäivä, kiva kiva! :)

13 kommenttia:

 1. Täällä kans superdietataan, ryhmässä 2!:D Hei minkä merkkinen/mallinen toi sun blenderi on!? Ois kyllä tosi kätevä, toi aamupala on iha kauhee rahkavuori...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vinkata, että MagicBullet -blenderi on käytössä testattu ja on sekä nopea että kätevä. En tiedä kyllä mistä sitä saa, itse tilasin aikoinana Tv-shopista tai TVINSistä toisen lahjaksi ja toisen itselle, ja on käytössä ollut jo 3v monta kertaa viikossa. Yksi ihanimmista kodinkoneista mitä on.. :-)

   Poista
  2. Mun blenderi on muutaman vuoden vanha, ei varmaan enää saa. Electrolux Assistent Line ASB2600. :)

   Poista
 2. Moikka! Superdieetissä kanssa mukana :) Laitatko tohon aamupalaan jotain makeutusainetta? Mulla se rahka tökkii niin pahasti, että mietin auttaisko makeutusaine syömistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laita. Ennen laitoin mutta nyt yritän mennä ihan näin. :) Ripsauta sitä makeutusainetta rahkaan vähäsen, sehän on sallittua. :)

   Poista
 3. Moi, mä täällä seurailen sun dieettiä. Hyö ei sitten vastanneet ja mä jäin pois. Mutta tsemppaan muita ja yritän muilla keinoin. Tekeehän noita ohjelmia muutkin :) Mutta rahka mehukeiton kera on ihan herkku, syön sen lounaaksi ja iltapalaksi. Miten noin suuri määrä pillereitä uppoo? Tänään mäkin ostin dietmix jauheen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä selviät omin keinoinkin, tsemppiä! :) Pillerit menee yks kerrallaan, osa on niin järjettömän kokoisiakin. ;)

   Poista
 4. Kerropas sitten tuliko vastaan hiilareita pastan/riisin/perunan tmv. muodossa =) Hienosti olet ohittanut laskiaispullat!

  VastaaPoista
 5. Mä olen kanssa mukana Superdietissä ja ryhmässä 3. Mulla näyttää olevan tapana ajatella asiat liian vaikeasti. Pähkäilin noita aamupalan hiutaleita ja rouheita, että miten ne saa otettua, mutta toi sun sheikkerissä kaikkien keskenään sekoittaminen on loistoidea. Kiitos vinkistä! Mulla on kuitenkin tarkoituksena noudattaa mahdollisimman tarkasti noita ruokaohjeita, että pääsisin mahdollisimman hyvinn tuloksiin näiden viikkojen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Itsekkin sen havaitsin parhaaksi, kaikki vaan sekaisin. :) Juu, tarkasti ohjeita noudattamalla pyritään tämä kuusi viikkoa mennä. Hyviä tuloksia toivotaan meille molemmille! :)

   Poista
 6. Onkot määrät salaisuuksia vai voitko kertoa ne? Onko kaikille samat vai jokaisen painon ja tavoitteen mukaan? Joka tapauksessa tosi upea laskiaispullasta kieltäytyminen, voisit palkita itsesi. Nämä ovat niitä valinnan hetkiä. Minä pistin eilen jo suuhun asti joutuneen konvehtin roskiin.. (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan tarkkoja ohjeita ei voi antaa. Ruokaohjeita on kolme erilaista, eri tavoitteille. :) Hyvä hyvä, suklaat roskiin vaan! :)

   Poista