12.2.2013

Paino Superdieetin alkaessa

Ajattelin nyt tämän Superdieetin ajan punnita itseni joka maanantai. Eilen kävin sitten vaa'alla. Vaikka tiesin painon olleen noussut jonkun verran herkuttelujen ansiosta, en osannut kuvitella että se oli niin paljon..
 
 
Paino Superdieetin alkaessa 109,5 kg.
 
Paino oli siis 3,1 kiloa!!! enemmän kuin viime torstaina, siis kolme päivää sitten.. Voi kamala! Toivottavasti on nestettä yms. sipseistä ja muusta suolaisesta. 
 
Tästä siis entistä isommalla innolla kohti pienempiä lukuja! :)

5 kommenttia:

 1. Ihailen sinussa sitä miten pystyt aina jatkamaan elintapamuutostasi/dieettiä siitä huolimatta että paino on voinut nousta parikin kiloa viikossa. Käyn myös viikon välein puntarilla ja jos paino on edes 100g enemmän (tai tasan sama) kuin viime viikolla niin koen ihan hirveää epäonnistumisen tunnetta ja motivaationi katoaa samalla sekunnilla. Sitten on vaikeaa jatkaa tätä eteenpäin. Annappas pari hyvää vinkkiä miten näistä ajatuksista pääsisi eroon! Olen yrittänyt miettiä päässäni että tämä on elämän mittainen projekti ja kyse on elintapamuutoksesta eikä niinkään pelkästä dieetistä, mutta luovutus on kyllä aina lähellä jos paino ei ole laskenut.

  -Sarah

  VastaaPoista
 2. Älä huoli, kyllä se siitä. Paino kilon enemmän kun la aamuna kun olin viikonlopun kuntokurssilla. Terveellistä ruokaa ja paljon liikuntaa ja paino vaan nousi :/

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti! Kyllä se siitä lähtee taas tippumaan :) Sulla on jo tosi hieno matka takana, ei sitä tollainen "pieni" (pudotukseen verrattuna) painonnousu tule estämään!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, siitä se lähtee! Itse sorruin myös lähtemään mukaan superdieettiin. Joten samassa veneessä ollaan :D .

  VastaaPoista
 5. Nesteitä. Tulee putoomaan nopeesti nyt kun aloitit dieetin. Usko pois.:)

  VastaaPoista