19.3.2013

200 kaloria

Näistä kuvista on helppo laskea mistä se minunkin ylipaino on kertynyt. Laskimpa ihan huvinkseni, että minkälaista saldoa olen vuosien ajan keräillyt.
 
Laitoin kalomäärät, jotka vastaavat suurinpiirtein kerta-annostani kyseisen tuotteen kohdalla. Surullista tässä on se, että montaa näistä söin samana päivänä ja vuosien ajan.. Ja tässähän ei ole kuin pieni määrä eri ruokia. Varovaisestikkin laskettuna päivittäinen energiasaantini on ollut jotain 3000-6000 kcal:n luokkaa joka päivä!! Herranpieksut!!
 
Tästä ryhmästä meni harvemmin mitään. Kokiksenkin olen aina juonut lightina.
Ketsuppi 100 kcal
★Kananmuna 400 kcal
★Pasta 400 kcal
★Leipä 400 kcal
★Hampurilainen 400-800 kcal
★Ranskalaiset 600 kcal
★Muffinssi 800-1000 kcal
★Karkki 800-1200 kcal
★Suklaapatukka 800 kcal
★Keksi 400 kcal
★Juustonaksut 1000 kcal
★Sipsit 1800 kcal
★Pekoni 400 kcal
★Maapähkinävoi 600 kcal

Löytyikö kuvista sinun paheitasi? ;)

Kuvat

6 kommenttia:

 1. Moi! Voisitko tehdä postauksen johon liität ihan ensimmäisen ottamasi kuvan itsestäsi (elokuu?) ja nykytilanteen? :) On varmaan meinaa jo huikea ero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Itseasiassa mulla on tässä työn alla postaus tähän astisesta matkasta, johon tulee myös tuollainen kuva. :)

   Poista
 2. Siis noi juustonaksut... Niitä jos on jossain ollut tarjolla, niin en ole voinut oikeesti lopettaa sitä syömistä! Ne on mulle niin heikko kohta, mutta onneks ei oo ollu tapana usein ostella sipsejä kotiin, joten pitää pysyä tiukkana jatkossakin! Mutta jos jossain on niitä tarjolla... Sitte tuleekin olemaan vaikeampaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joi, juustonaksut on kyllä niiiin hyviä. :)

   Poista
 3. Upean sivun teit, kiitos kuvista ja kaloreista. Sinä teet monipuolista, jokaisen arkea koskettavaa, kaunista ja jämäkkää jälkeä, jota on aina ilo lukea ja jäädä pohtimaan. Huipputyyppi! oletkohan ihan oikealla alalla tuossa nykyisessä työssäsi, koska sinussa on monipuolista, visionääristä lahjakkuutta vaikka mihin!!

  VastaaPoista