18.3.2013

Kuva - takana viisi viikkoa Superdieettiä

Laitetaanpa tänne myös kuvapäivitystäkin viidennen viikon jälkeen. En nyt laittanut ihan jokaisen viikon kuvaa, vaan parin viikon välein.


Mitähän ihmettä tuolle alavatsaröllykälle voisi tehdä? Sulaakohan se siitä ajan kanssa? Vinkkejä? :)

9 kommenttia:

 1. pitää tulla tänne kattomaan onko tullu vinkkejä, mulla on nimittäin sama alavatsaröllykkä joka on ja pysyy :D

  VastaaPoista
 2. Eikös se niin ole että rasvaa ei voi polttaa kohdennetusti. Vatsalihaksia voi (ja pitää) toki treenata, mutta teräksisten lihasten päällä voi silti olla kerros rasvaa! Eli eiköhän se siitä ajan myötä sula :)

  ps. itsellä sama!

  pps. vau mikä muutos !! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa vyötäröltä lähtenyt hyvin läskiä, mutta navan kohdalla on toi röllykkä! Mutta kaipa sekin jonain päivänä pienentyy...

  Hieno muutos :) Pylly ja reidetkin pienentyneet!

  VastaaPoista
 4. Ei taida auttaa kuin Jutan Superdieetit ohjelmassa mainostama hypoxi-hoito.. ;) Naisillahan se rasva tuppaa ekana lähtemään yläkropasta (ja tisseistä - nyyh) ja alakropassa se taas on niin pirun tiukassa.

  VastaaPoista
 5. Höps Hypoxeille. Josasin kohtaa se sitten alkaa siitä kutistumaan sekin, mutta ei varmaan ensimmäisenä. Pudoteltuani parikymmentä kiloa puolessa vuodessa mahamakkara roikkui vielä kauan sen jälkeen, mutta nyt 3 vuotta myöhemmin löysää on enää ihan vähän vaikka painokin on sahaillut sinne ja tänne.

  Tsemppiä taisteluihin!

  VastaaPoista
 6. Vautsi mikä muutos! Oot pienentyny todella paljon.
  Kyllä se alavatsakin sieltä ajan kanssa lähtee. :)

  VastaaPoista
 7. <3 tosi hienoa, saat olla itsestäsi syystä ylpeä!

  VastaaPoista
 8. Uskomaton muutos näin nopeasti - ei iho millään pysy perässä, joten aika auttaa siinäkin. Ja missä ei auta, niin niin sitten muut menetelmät mikäli sinua se kovasti häiritsee. Mutta askel kerrallaan ja näin hyvään suuntaan. Tsemmpiä - tv OmeNainen

  VastaaPoista
 9. Hienoa, olen ylpeä sinusta!! Kyllä se sulaa, mutta hiljalleen. Ja muutos on ihan mieletön! Olet MAHTAVA! Jaksaa, jaksaa ja kovasti tsemppiä!!!

  VastaaPoista