15.3.2013

Feeling good - good feeling!

Tänään on ollut tosi hyvä fiilis. Vaikka herätyskellon soidessa en jaksanut herätä salille, vaan nukuin pari tuntia lisää mutta menin sitten sinne. :) Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, riittävä uni ja salilla käynti. ;) Salin jälkeen hymyilin itsekseni. Tuli niin hyvä olo salista, ja siitä että olen saanut urheiluninnon takaisin elämääni. Ja siitä, että reidet ja pakarat sai tänään kyytiä. ;) Ja siitä, että salin peilistä katsoi jo sutjakampi neitonen. :)
 
Salin jälkeen kävin kaupassa. Nenään tuoksui vasta leivotut leivät ja pullat yms. Kävilin siihen leipomotuotteiden luokse ja katselin niitä pitkään. Sitten näytin kieltä (mielessä :D ) ja lähdin pois paikalta. Mielessäni mietin, että hä hä hää, nykyään ette saa minua enää koukkuun! :D
Olen niin ylpeä itsestäni, että olen saanut kasvatettua luonteen lujuutta ja itsekuria, pääasiassa näiden viimeisten viikkojen aikana. Olen pystynyt kieltäytymään monista ja taas monista houkutuksista. Tänään se oikein iskostui päähäni, kuinka vahva oikeastaan olenkaan. :)
Näillä ihanilla fiiliksillä aloitetaan viikonloppua. Itsellä se menee töissä mutta kun työ on kivaa ja muutenkin on kivaa, niin ei ole kyllä valittamista. :)
 

2 kommenttia:

  1. Hei! Eksyin muutama päivä sitten blogiisi, itsellä on samanlainen projekti myös menossa.. Ja tuo on niin totta, ihan paras olo tulee siitä kun ylittää itsensä, lähtee salille ja jättää ne pullat tiskille! Tsemppiä, minä jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä ja samoin sinulle hurjasti tsemppiä! :)

      Poista