15.3.2013

Uusi kamera?

Olen miettinyt uuden kameran ostamista. Tähän asti olen kuvannut puhelimella tai tavallisella pokkarilla. En halua mitään isoa järkälettä vaan kameran, joka kulkisi helposti ja kevyesti mukana. Tällä hetkellä olen päätymässä Olympuksen Pen E-PM1 - kameraan. Vaikuttaa mielestäni ihan soppelilta kameralta.

Onko kellään tästä kokemuksia? Onko ihan hyvä hinta - laatusuhteeltaan? Vai suosittelisitko jotain muuta vastaavanlaista kameraa? :)
 

10 kommenttia:

  1. Mä haaveilen kanssa tuosta kamerasta. Tällä hetkellä ei tuu juuri kuvia otettua, kun mun digikamera on huono ja vanhakin jo. Kännykässäkin on niin huono kamera, ettei sillä saa kun omaan puhelimeen taustakuvia.. Musta olisi kiva kuvailla enemmän ja opetella valokuvaamaan! Luulen, että tollasta pientä kameraa tulisi kannettua mukanakin enemmän kuin isoa järkkäriä.
    t. Lottta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää kans haluaisin opetella kuvaamaan kunnolla. Pitäis ehkä jonnekkin kurssille mennä. :) Tai ostaa alkuun joku kirja.

      Poista
  2. Hei!
    Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta haluaisitko kertoa, että millainen on se superdieetin kotitreeni? :) Ja muutenkin, ois kiva tietää salitreeneistäsi tarkemmin.
    Tsemppiä paljon sulle! Kyllä kuvista näkee, että oot hoikistunu paljon!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti en voi näitä treeniohjeita täällä jakaa. Se on suunniteltu kokonaisvaltaisesti koko kropalle. :) Mutta omasta kuntosalitreenista voisin kirjoitella. :)

      Kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Onpas kauniin näköinen kamera. Mulla ei ole tuosta mallista tietoja mutta mulla on itselläni Olympuksen E-PL3 ja siinä erilaisia linssejä. Nuo mun blogin kuvat on otettu kaikki sillä.
    Jos nyt ostaisin niin katsoisin Sonyn NEX-5 kameraa tai siitä seuraavaa versiota. Hinnoista muuten en tiedä mitään. Voi olla ihan eri hintakategoriassa. Mää luulen kuitenkin, että suurin kuvien laatuun vaikuttava tekijä on tuo optiikka ja tuohonkin kameraan on varmasti paljon erilaisia linssejä tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin silmään tämä miellyttää kovasti. :) Ne sinun kuvat on todella hyviä, voisin jopa itsekkin miettiä tuon E-PL3:n ostamista. Vaikkakin tämä ensin mietitty on ihan hyvä tarpeisiini. Ja tähänkin on saatavilla monenlaisia linssejä. :)

      Poista
  4. Kamera on tosi kaunis, itselläni samanlainen. Hankin sen Top Shotista netin kautta, liike löytyy myös ainakin Malminkartanosta ihan aseman vierestä. Silloin oli tarjouksessa ja hintaa jäi 299, nyt jossain vaiheessa oli myös tarjouksessa peräti 250,-. Jos netistä tilaa sai myös 10,- alennuksen ottaessaan postia. Top Shop myös tarjoaa ilmaisen illan kameran opetteluun.
    Mutta itse kameraan, tykkään kyllä, riittää minun tarpeisiini :). Toki seuraavat versiot ovat e-3 ja e-5 ovat varmasti laadultaan huikaisevia.
    Mutta siis tästä mallista; saa ostettua lisäosia jos tarvitsee, en ole ainakaan vielä itse tarvinut. Pimeässä / hämärässä kuvat eivät salaman kanssa kovinkaan hyviä, melkein parempia ilman salamaa. Värit toistaa todella hyvin ja selkeästi, joskus jopa liiankin selkeästi ( eli saattaa hieman vääristää värejä mielestäni, ylikirkastaa).
    Kaiken kaikkiaan mielstäni ihan lostava kamera, minun eka minijärkkäri <3 it. Toivottavasti tästä oli sinulle apua :). Blogistasi olen saanut inspistä, kiitos siitä :) ja ajattelin itsekin liittyä seuraavalle fitfarm kurssille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä oli paljonkin apua. :) Luulen, että tämä on minunkin tarpeisiini ihan hyvä. Ja tämä olisi minunkin ensimmäinen muu kuin pokkarikamera. :) Tästä on varmasti hyvä aloittaa. :)

      Kiva kuulla, että olet saanut inspistä! Tsemppiä! :)

      Poista
  5. hello there and thanks in your info ? I have definitely picked up something new from
    proper here. I did however experience a few technical issues the use of this
    website, since I experienced to reload the web site lots of occasions previous to
    I could get it to load properly. I had been pondering if your hosting
    is OK? Now not that I'm complaining, however slow loading instances instances will often impact your placement in google and can harm your high-quality rating if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am including this RSS to my e-mail and can glance out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you replace this again soon..

    Also visit my blog - I Thought about this

    VastaaPoista
  6. Everything is very open with a very clear explanation of the issues.
    It was really informative. Your site is extremely helpful.
    Thank you for sharing!

    my site learn More here

    VastaaPoista