14.3.2013

Instagram ja päivän kuulumisia

Uuden puhelimen myötä, tuli mahdollisuus käyttää myös Instagrammia. Harmi kun Lumioissa sitä ei (kai) vielä ole. Hyvä syy oli siis ostaa uusi puhelin. ;) Minut löytää sieltä nimellä projectmariina . Opettelen tässä sitä vielä käyttämään, mutta eipä tuo kovin vaikealta tuntunut. :)
Namä kuvat Instagramista: projectmariina
 
Aivan ihanaa auringonpaistetta ollut koko viikon. Yöllä täällä on edelleen lähemmäs 30 astetta pakkasta, mutta päivällä parikymmentä astetta vähemmän. :)
 
Salilla kävin tänään ennen töihin menoa. Olen niin pettynyt itseeni. En siihen, että menin salille vaan siihen, että lähdin sieltä ennen aikoja pois ahdistuksen kanssa. Elikkä siis. Salilla oli aika paljon väkeä, mikä sinänsä on jo ahdistavaa. Mutta yritin sen jättää mielestä pois. Jotenkin kuitenkin aina vaan ajattelen, että kaikki tuijottaa enkä pysty keskittymään tekemisiini siellä. Äkkiä tein mitä tein ja lähdin sitten pois. Arggg, ärsyttävää!!
 
Tänään mietin, että olen lähes viisi viikkoa syönyt kukkakaalta ja paistijauhelihaa enkä ole siihen vieläkään kyllästynyt. Aina se maistuu yhtä hyvälle, jos ei jopa koko ajan paremmalle. ;)
 
Tällä viikolla on joka päivä ollut ihan järkyttävä nälkä. Koko ajan tekee mieli napsia jotain syötävää. Joka päivä olen joutunut taistelemaan itsekurin kanssa, etten vaikkapa nappaisi pienen pientä juusto siivua tai leikkelesiivua. Ei niihin tämä todellakaan kaatuisi, mutta olen halunnut mennä tämän Superdieetin kanssa täysillä. Varsinkin ruuan suhteen. Kaupassa kuolasin suklaata ja pyörin karkkihyllyllä varmaan viis minuuttia. :) Ostin sitten purkkaa ja lehden.
 
Huomenna taas perjantai! :)

8 kommenttia:

  1. Hih, minä vannoutunut instagram-addikti heti rupesin seuraamaan sua ;) Allekirjoitan myös tuon, että tällä viikolla on ollut koko ajan nälkä! Vaikka itse en ole kuin omalla pienellä tuunatulla "dieetillä", ja kaiken lisäksi vielä kipeenä vaan maannut, niin NÄLKÄ on vähän väliä. Vaikka kuinka säännöllisesti syö. Noh, ehkä mulla ei vaan oo ollu muuta tekemistä ja ajateltavaa kun se nälkä ;)

    Mut propsit siitä ettei lähtenyt suklaata messiin! Tsemppiä jatkoon!

    Ps. Sori, poistin vahingos tuon äskeisen kommentin ni piti kirjottaa uudestaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tämän nälän kanssakin oppii elämään ja keksimään vaihtoehtoja ruuan miettimiselle ja ennenkaikkea syömiselle. ;)

      Poista
  2. Hei tosi huippua tuo uusi leikkikalu. Oon sitä mieltä että kannatta hankkia jos siitä on yhtään motivaatioksi!
    Tuohon sun pitkäaikaseen kukkakaali-jauheliha syömiseen, mä oon huomannut, että jos syö jotain ruokaa paljon ja pitkään niin siihen makuun alkaa tottua ja sitten se ei maistukaan enää niin pahalle tai erikoiselle kuin niillä ihan ensimmäisillä kerroilla on tuntunut. Ite oon koittanut nyt antaa kaikenlaisille kasviksille ja kevyille sapuskoille mahdollisuuden niin, että oma makuaisti tottuis niihin ja ne alkaiskin maistua hyvälle. Ja kyllä niihin tottuu!
    Tsemppiä viikonloppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ennen en juuri tykännyt kukka- ja parsakaalista. Kiva uudistaa makumaailmoja. :) Tsemppii sullekkin! :)

      Poista
  3. Instagramm on ihku :) Mä olen itsekin hurahtanut siihen ja opettelen parhaillaan käyttämään sitä. Liityn kyllä heti seuraajaksi!! Tsemppiä sulle, hienosti on mennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulen itsekkin varmasti tuohon hurahtamaan. ;) Kiitos, tsempit sullekkin! :

      Poista
  4. Sain Urtekramilta aika odotetun vastauksen lakritsanjuurijauheen ravintosisältöön ja ajattelin kertoa sinulle, kun sitä tuolla mietit:

    "Valitettavasti meillä ei ole antaa ko. tuotteelle ravintosisältöä. Mausteiden sekä yrttien osalta ko. pakkaustietoja ei vaadita, emmekä ole toistaiseksi näitä tietoja tuoteselosteisiimme liittäneet."

    Mutta kuten tuolla jo sanoin, vastaavan tuotteen ravintosisältö toiselta merkiltä on tämä:

    Energiaa: 312 kcal
    Hiilihydraatit: 65 g
    Proteiinit: 7 g
    Rasva: 0 g
    Ravintokuitu: 12 g
    Natrium: 0,54 g

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla tästä tietopläjäyksestä. :) Tuo ravintosisältö on varmaan 100 g:lle? Eli ei varmaankaan haittaa ole jos sitä pienen veitsenkärjellisen maistaa. ;)

      Poista