5.3.2013

Nälkä! Ja uusi vaaka.

Nyt on oikeastaan tämän viikon joka päivä ollut nälkä. Aikaisemmilla kolmella viikolla (tässä Superdieetissa) ei ole ollut nälkä, ennemminkin jopa täysi olo koko ajan. Tänäänkin ihan piti jo laskea melkein minuutteja, että pääsee syömään.. Saapa nähdä miten tässä käy kun hiilarit vielä vähenee.. :O
 
Ja kun on nälkä, alkaa tehdä mieli kaikkea mahdollista. Tänäänkin yllätin itseni penkomassa työpaikalla ruokakaappeja. Vaikka tiedän, etten sieltä mitään voi nyt syödä mutta nälän tunne ajaa miettimään ja hamuamaan ruokaa. Vaikka olen monesta kiusauksesta näinä viikkoina selvinnyt, nyt jos koskaan olen saanut painiskella itsekurin kanssa. Eikä siihen tietenkään auta, että leivon muille esim. sämpylöitä. ;)
Oi että, haaveilin tuoreista sämpylöistä voinokareen kera. :) Mutta jostain ihmeestä olen saanut kuitenkin voimaa ja tsemppiä pitäytyä pois sivuraiteilta. Mietin vain, että "kyllä tämä kaikki on sen vaivan väärtti. Haluan olla tyytyväinen itseeni ja voida hyvin!!" :)
Ostin uuden diagnostiikkavaa'an kun oli tarjouksessa. En tiedä onko näihin luottamista, mutta vanha vaaka olikin jo kohta tienpäässä joten ainakin tämä punnitsi oikein jos ei muita ominaisuuksia tule käytettyä. :)
Vielä saan tälle päivälle iltapalan syödä tai juoda, nam. :) Sitten nukkumaan ja kello soi taas 4.30 salille. :) Harva se päivä tulee ihmeteltyä omaa kehitystä ja ajatusmaailman muuttumista. En olisi pientäkään summaa lyönyt omasta puolestani vetoa puoli vuotta sitten, että menen aamulla klo 05 salille. ;)

Kauniita unia! :)

4 kommenttia:

 1. Mä oon nyt puoli vuotta kulkenu salilla ja jumpilla ja tykkään siitä kovasti, mutta ei mua edelleenkään sais 05.00 salille! Ei sitten millään! (Ellei mulla olis rytmit päälaellaan ja olisin vasta herännyt illalla). Oon kyllä niin aamu-uninen. Eikä mun kroppakaan toimi vielä tohon aikaan. Nostan sulle hattua kyllä moisesta uroteosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis minäkin olen henkeen ja vereen aamu-uninen, mutta pakko ottaa aika liikkumiselle vaikka tuolloin kukon laulun aikaan kun 12 tuntisen työpäivän jälkeen ei enää jaksa salille. :)

   Poista
 2. Ihan huikea pimu oot!! :) Tsemppiä aivan hirveesti :)

  VastaaPoista