24.3.2013

Ou mai!

Vaatekaapissa tuli vastaan housut, joita käytin vielä vajaa puoli vuotta sitten. Ihan lempi housut, mukavat ja tarpeeksi ISOT! Ja kokoahan niissä on tuumissa 54. :O Ainoita housuja, joita pystyin koon puolesta käyttämään. Muut kiristivät ja puristivat, tai muuten vaan hajosivat päällä..
Tulipas huonoja kuvia.. No mutta, näitä housuja en onneksi enää voi pitää. ;) Taidampa silti jättää nämä muistoksi, ja tarpeen tullen (lue: kun herkkuhammasta kolottaa :D) ottaa kaapista esille. Housujen valtava koko muistuttaa niin elävästi ajoista jolloin oli vaikeaa löytää sopivia vaatteita, edes niistä isoimmista kokoluokista.. Ja näissä kuvissa en yhtään venytä housuja, vaan pidän kevyesti kiinni. Ne vaan oli niin isot.
 
Btw, taidampa laittaa nämä kuvat jääkaapin oveen! ;D

14 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ihan sattumanvaraisesti kompastelin blogiisi ja nuo kuvat housuista kiinnitti huomioni. Aloitin kuntosalin ja ryhmäliikuntatunnit alkuvuodesta ja tuolta minunkin housujen toivoisi näyttävän syksyyn mennessä. Nähtäväksi jää, mutta tähän asti oon ihan jopa tykännyt tanssitunneista ja muusta rääkistä :D Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sinunkin housut ovat jo silloin aivan liian isoja. ;) Tsemppiiii! :)

   Poista
 2. Vautsi, mieletön suoritus sulla kyllä tähän asti!

  VastaaPoista
 3. Herranjestas!! Aivan mahtavaa, kannattaa todellakin laittaa kuvat esille tsemppaamaan jatkossakin!

  VastaaPoista
 4. Wau mikä muutos!:) Vaatteista todellakin huomaa sen muutoksen :) kuva jääkaapin oveen muistuttamaan huikeista tuloksista ja myös jos herkkuhammasta kolottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Siis vautsi, IHAN MAHTAVAA ! toimii kyllä varmaan aikamoisena motivaattorina. :) kovasti odottelen että itseltäkin kiloja lähtisi niin että teen samanmoisia löytöjä! ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi upeeta! Ihan uskomatonta, miten paljon pienempi sää oot verrattuna vanhoihin housuihin! Varmasti mieletön fiilis!
  Mä siivoilin tänään kans kaappejani ja kaivoin sieltä vanhat farkut. Sain vedettyä ne just tohon takapuolen alle. Mies katto suu lommolla, että en oo voinu mahtua niihin kyllä koskaan. Valitettavasti oon. Niistä tuli nyt uudet motivaatiofarkut. Pakko mahtua takasin niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti mahdut niihin kun vain niin haluat. :) Tulipa tästä mieleen, että pitääkin taas kokeilla omia tavoitehousuja. :)

   Poista
 7. Sullahan on ihan tiimalasikroppa tuolta paljastumassa :D Extrassa nähdään! Tai siis kuullaan...

  Mimma

  VastaaPoista