21.3.2013

Reipas alkuviikko

Olen omasta mielestäni reippaillut tämän alkuviikon ihan mukavasti. Joka päivä n. tunnin lenkki ja kaksi salikäyntiä. Toisaalta olen vähän ennakoinut loppuviikkoa silmällä pitäen. Viikonlopun olen töissä, joten en välttämättä kerkeä rehkiä. Mutta yritän kuitenkin. :)
Auringosta on taas saanut nauttia joka päivä. Ihana huomata, että tiet alkavat jo sulaa ja muutenkin aurinko lämmittää päivisin. Kevät tulloo, helemat paukkuu. Vai miten se meni.:D
Aamulla laitoin aamupalajuomaan lisämausteeksi kardemummaa. Oi vitsit, että oli hyvää. Ihan kuin olisi pullaa juonut. ;D Seuraavaksi kokeilen samaa kanelilla. Nam, elämän pieniä herkkuja. :)
Samaista "pullajuomaa" tehdessäni, blenderini hajosi. Dääm. Olen niin tykästynyt näihin juotaviin aamu-, väli- ja iltapaloihin. Kai se on blenderikaupoille lähdettävä. Oisko vinkkejä hyvistä blendereistä? :)

10 kommenttia:

 1. Blendtec on hyvä masiina! Youtubessa on kivoja videoita siitä, mitä kaikkee sillä voi blendailla. Kannattaa kattoa, jos ei aikasemmin oo tutustunut.
  http://www.youtube.com/user/Blendtec
  En tiiä kyllä saako tuota Suomesta mutta hauskoja videoita kummiskin.
  KitchenAidilla ja CuisineArtilla on vissii kans aika hyvät. Ostin siskolle Nordican blenderin lahjaks ja se kärähti kolmen kuukauden käytön jälkeen. Tosin musta tuntuu, että ne blendas niin paljon, että se tuli vaan tiensä päähän "vanhuuttaan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä, täytyypä tutustua. :)

   Poista
 2. Älä ainakaan OBH -nordicaa osta. Itseltä hajonnut jo 2.

  VastaaPoista
 3. Kehuin jo aikaisemminkin - Magic bullet. Ainakin Hobbyhallilla ollut myynnissä mutta minä taisin tilata sen Tvinsiltä. Uskomattoman hyvä ja helppo ja nopea vehje. :-)

  VastaaPoista
 4. NRJ:n aamussa testasivat tuota Magic bulletia ja totesivat ihan sudeksi. Videokin aiheesta: http://www.youtube.com/watch?v=vIGI4h0c8M4

  Että jos se ei saa keksiä ja mysliä rouheeksi niin tuskin jäisiä marjojakaan.

  Itsellä on OBH Nordica sellanen vaaleensininen ja hyvin on pelittänyt. Ja lasikannu kannattaa ehdottomasti olla, ostit sitten minkä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lasikannu kyllä kannattaa olla. Ja ehkä tehojakin jonkun verran. ;)

   Poista
 5. Joskus nuorempana serkun kanssa tehtiin Magic Bulletilla "Frozen Drinksejä" ja lopputulos oli jääkokkareita ja vesimelonihöttöä pinnalla, neste alla. Kirottiin koko laite ja se jäikin moneksi vuodeksi hänellä kaapin pohjalle... Vasta pari kuukautta sitten oli hoksannut, että oltiin käytetty vispiterää jäiden murskaamiseen. :-D
  En tiedä mitään tehosekoittimista, tuli vain mieleen tämä tärkeä tarina. :D

  VastaaPoista