21.3.2013

Fast Pudding - paras maku?

Hoksasin tuossa Prismassa käydessäni, että siellä oli asiakasomistajapäivät. Ja sama, -15%, alennus koskee myös kaikkia lisäravinteita. Jos on siis tarvetta täydentää varastoja, niin kannattaa nyt käydä Prismassa. :)
 
Samalla pisti silmää jälleen kerran nuo Fastin Pudding - pussit. Kannattaako ostaa? Pystyykö niitä syömään?
 
Ja ennen kaikkea, mikä näistä on paras maku? Toki jokaisella meistä on erilaiset mieltymykset.
 
Mutta mikä on sinun suosikkisi tai mikä on ollut suuri pettymys? :)

33 kommenttia:

 1. mäki oon yrittäny uskaltaa ostaa, mutta en oo vieläkään saanu ostettua! kuulemma on hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin testailemaan. :)

   Poista
 2. Mä olen maistanut Suklaata ja Toffeeta. Toffee mun mielestä parempi, mutta vielä parempi on noiden kahden sekoitus :) Kauan nuo päivät on ja onko joka paikassa? (välillä vaan tietyllä paikkakunnalla) Täytyy käydä ostamassa minttusuklaa ja valkosuklaa maistatukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun ajan päivät on. Mutta taitaa olla vain täällä pohjois-suomessa. Just nuita kahta viimeistä itsekkin ajattelin. :)

   Poista
 3. Itse pidän suklaasta. Ohjeessa sen annetaan tekeytyä vain noin 5 min, mutta kn antaa tekeytyä 3-12 tuntia, yön yli vaikka, tai aamulla laitettuna syö iltapalana niin VOI NAM!! :) Laitan 3dl nestettä, 2dl rasvatonta maitoa ja 1dl vettä. Mmmmmhh <3

  VastaaPoista
 4. Nuo ovat ihan vastenmielisen makeita, aivan kuin söisi pelkkää makeutusjauhetta maitoon sekoitettuna. Mutta proteiinia on ihan hyvin ja kyllähän sitä väkisin saa syötyä ihan mitä tahansa. Minusta mauissa ei ole eroa, koska kaikki maistuvat vain etovan makealta makeutusjauheelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätäkin olen monelta kuullut. Ehkä tosiaan saattavat maistua liian makeille kun nyt on nuo herkut olleet monta viikkoa pois.

   Poista
 5. Minulla on valkosuklaa, ja tykkään siitä kyllä :) Viiden minuutin jälkeen on tosiaan aika jauhoista, mutta muutaman tunnin jälkeen on hyvää :) Todella makeaa kyllä, mutta itseäni ei ainakaan haittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkosuklaa himottaa itseäni. Hyvältä ainakin kuulostaa. :)

   Poista
 6. Kaikki maut löytyy ja suosikki on varmaan valkosuklaa. Kaikki kyllä maistuu :) muutenkaan en oo nirso maun suhteen esim. Proteiinipatukoissa :) olet pudottanut huiman määrän painoa, onnea siitä!:) uusi lukija ilmottautuu mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Tea! :) Valkosuklaa on saanut aika paljon kannatusta. :)

   Poista
 7. Mulla on toffeeta ja se on kyllä tönkkömakeaa....pitää koittaa vähän entrata sitä jollain, joku on laittanut rahkaa joukkoon ja ollut parempaa tai sitten vähän kaakaojauhoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo rahkaan sekoitettuna aivan ihanaa, ainakin toi valkosuklaa! NAM!

   Poista
  2. Oi, rahkaan. Tätä on testattava. :)

   Poista
 8. Mä olen testannut minttusuklaan, ja on tosiaankin makeaa on että vie varmasti makean nälän kyllä pois. Vanukkaat ei ole itelle mikään nautinto, mutta suosittelen et kun tykkäät makeasta niin osta ihmeessä. Parempia kuin esim treenijuomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai näitä on testattava, ja itse todettava onko ne hyviä vai ei. ;)

   Poista
 9. Mulla tuplasuklaa ja ihan hyvää on. :) Mukavaa vaihtelua ilta/välipaloihin. Pitääpä itsekin kokeilla tuota pari kommenttia ylmepänä olevaa vinkkiä sekoittaa sitä rahkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kans kaipaisin vähän vaihtelua. Mutta toisaalta liika makeus vähän mietityttää. Noo, täytyy testailla. :)

   Poista
 10. Ui. En oo ostanut mutta heti alkoi kiinnostamaan. Kerro sit, mikä oli hyvää!

  VastaaPoista
 11. Olen kokeillut ainoastaan minttusuklaata. Aivan järkyttävää jos maistaa heti, mutta yön yli kun odottaa ja laittaa lisäksi vadelmia niin tulee HERKKUA! :)

  VastaaPoista
 12. Itselläni on ollut suklaa ja tykkään. Itse teen niin, että laitan maitoa enemmän mitä ohjeessa sanotaan ja annan olla useamman tunnin jääkaapissa. Niin silleen uppoo kaikein parhaiten itselläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet onkin sanonut, että kannattaa antaa olla useampi tunti "vetäytymässä". :)

   Poista
 13. Mäkin olen hypistelly pusseja jo monta kertaa. Mutta pelkään että se on hirveetä. Toiset sanoo että on pahaa ja toiset tykkää. Mutta on sen verta kallis että ei haluis turhaan ostaa. Mulla oli fastin mansikka dieetti palautusjuomaa ja oksu meinas tulla kun yritin sitä veteen laitettuna ottaa. Roskiin meni se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se onkin kun jokaisella on niin oma maku. Sama tuote on toisen mielestä pahaa ja toisen älyttömän hyvää. :D

   Poista
 14. Mä ostin ton Toffeen makusen joku aika sitten, enkä kyllä pysty sitä syömään. Maistuu aivan karseelle. Jauhoinen maku. Piti laittaa roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Inhoan just monien noiden jauheiden sitä jauhoista/pahvista makua. :/

   Poista
 15. Täytyypä käydä tänään ostamassa. Kallistun luultavasti valkosuklaaseen kun sitä on niin kehuttu:) Kiva kun löytyy joku oikeasti makea juttu joka vie makeannälkää joka silloin tällöin voimakkaana iskee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkosuklaa on minusta hyvää. Aikasta makeaa, mutta hyvää. :)

   Poista
 16. Toffee on hyvää, kun laittaa mustikoita päälle :)

  VastaaPoista