2.3.2013

Sipsejä ja virvokkeita

Lauantain ja vapaapäivän kunniaksi tein toisella aterialla sipsejä. Kesäkurpitsasta (ensinhän tässä luki munakoisosta ;) ). En ole koskaan aiemmin ostanut tätä, joskus ehkä olen sitä maistanut. Maistuva uusi tuttavuus. :)
 
 
Kesäkurpitsan viipaloin pellille, suolaa päälle ja uuniin. Suolaa ripsautin vielä valmiiden viipaleiden päällen.
 

Lisäksi paistoin jauhelihapihvin. Lautasella myös raejuustoa. Ja juomana Pepsi Maxia. Näitä sipsejä teen ehdottomasti jatkossakin kun sipsihammasta kolottaa. :)

12 kommenttia:

  1. Näyttää kylläkin kesäkurpitsalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä onkin. Munakoiso on yhtä tuntematon mulle. ;)

      Poista
  2. Hei,

    Löysin blogiisi jo aivan sen alkuaikoina ja siitä on tullut tärkeä kannustin omalle painonpudotus- ja kuntoiluprojektilleni. Olemme suunnilleen saman ikäisiä ja painoisia ( ja käymme näköjään samalla kuntosalilla), joten teksteihisi on helppo samaistua. Toivottavasti jaksat jatkossakin päivittää blogiasi yhtä usein. Kiitos siis sinulle ja paljon tsemppiä jatkoon!

    P.S. Uusi tuttavuutesi on muuten kesäkurpitsa, eikä munakoiso :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa MariaE!

      Kiitos paljon kivasta palautteesta. :) Tuntuu tosi kivalle, että pystyn kannustamaan muitakin vaikka välillä itseäkin on vaikea kannustaa. :) Isot kiitokset tsempeistä, sinullekan kans tsemppiä! :)

      En ymmärrä miten kirjoitin munakoisosta koska tiedän että ostin kesäkurpitsan ja tunnistan kyllä molemmat vaikkei tuttuja olekkaan. ;D

      Poista
  3. Kauanko ne oli uunissa ja millä asteella? Näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hoksannu katsoa kelloa mutta oisko olleet reilun puoli tuntia uunissa. 150 astetta laitoin, mutta ehkä vois kokeilla pienempää lämpötilaa ja pidemmän aikaa tai sitten tehdä siivuista vähän paksumpia ettei ne tummu (pala?) ihan hirveästi. :)

      Poista
  4. Tuliko siivuista rapsakoita, vai jäivätkö pehmeiksi? Itse luin joskus bataatista tehtävän samanlaisia mikrossa kypsentämällä - ainakin tekstissä sanottiin, että mikrossa niistä tulee rapsakoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa oli rapsakoita ja osa vähän pehmeämpiä. Ehkä liian ohuita tuli noista siivuista niin ei voinut kovin kauaa pitää uunissa. Mutta hyviä oli. :) Tuo mikrojuttua vois kokeilla. :)

      Poista
  5. Mitä laitoit tuohon jauhelihataikinaan, josta teit itsellesi tuon pihvin? Kiinnostaa, kun olen itsekin sd:ssä ja pitäis saada vähän vaihtelua näihin mun ruokiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En laittanut muuta kuin jauhelihan ja mausteita. Ihan hyvä ja simppeli. :)

      Poista
  6. näitä sipsejä onkin kokeiltava jossain vaiheessa! aloitan itse sd:n 2.4. .. Jännä nähdä kuinka käy.. sulta kyllä saa ideoita eri ruokiin.. :)

    VastaaPoista