3.3.2013

Mikä on sinun mieleesi?

Tämmöinen kuva tuli Facebookissa vastaan. Omaan silmään hyvältä näyttää rasvaprosentit 25 - 35.


Mikä näyttää sinusta hyvälle? :)

10 kommenttia:

 1. Joo, sama täällä tuo 25-35 % rivi näyttää munkin silmään miellyttävimmältä. 15-22 %:kin on ihan jees, ainakin noissa kuvissa, mutta bodattu body ei ole mun makuun. At all. Jos näyttää luonnottomalta tuollainen 50 % rasvat niin kyllä näyttää kymmenenkin. In my humble opinion, that is. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo 25% näyttää hyvältä=)

  VastaaPoista
 3. oonkohan mä outo ku mun mielestä 30% on kaikista kaunein vartalo...... toinen vaihtoehto on toi 15-17 :D

  VastaaPoista
 4. Toi 30% on musta upein - kurvit oikeilla paikoilla. Näyttäisin mielelläni tuollaiselta,

  Näin muuten pitää kommentoida, että löysin blogisi muutama päivä sitten ja oon nyt lukenu sen kokonaan läpi. Ootkohan sä mun kadonnut kaksoissisko tai jotain - ihan hyvin voisi olla mun blogi, niin tuttuja ajatuksia ja juttuja, että ihan pelottaa! Ja ollaan about saman ikäisiä ja koon puolestakin samoilla mennään (tai siis mentiin..) :D Kiva löytää joku toinen, jonka kanssa menee ajatukset yms. näin yksiin. Jään ehdottomasti seuraamaan sun blogia. Varmasti auttaa motivoimaan munkin taivalta kohti uutta onnellisempaa minää. Liikunta on mulla ollu hanskassa jo lokakuulta lähtien, mutta syömisen kanssa samanlaisia ongelmia/haasteita kuin sulla. Ei auta kans kuin opetella näitä juttuja samalla tavalla kuin sinä, ja koittaa löytää toi sama tahdonlujuus ja tsemppi. Niihin vanhoihin tapoihin on niin (liian) helppo luiskahtaa takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna mukavasta palautteesta! :) Pikku hiljaa osaset loksahtaa paikalleen ja pystyy hallitsemaan niin ruokailun kuin liikunnankin. :) Hienoa, että olet saanut liikunnan elämääsi ja ruokailu tulee sitten ajan kanssa. :)

   Tsemppiä kovasti sinulle! Kaikkeen pystyy kun tarpeeksi haluaa! :)

   Poista
 5. Mun silmään hyvältä näyttä 15-30.

  Lotta

  VastaaPoista
 6. Jännintähän tässä on se, että melko usealla normaalivartaloisella on se oma vartalo juurikin tuossa 25-35 % välillä, eikä silti siihen olla tyytyväisiä, vaikka sitten sanottaisiin, että se miellyttää omaa silmää eniten. (Tämä väite perustuu johonkin vastaavantyyppiseen kuvaan ja niistä tehtyihin tutkimustuloksiin, johonka olen joskus jossakin internetin syövereissä törmännyt).
  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta. Mutta varmasti noissa kuvissa vartalot on (varsinkin nuo pienemmät rasva%:t) niin täydellisen mallisia, että harvalla sellaista on, ja se tuo noista vartaloista ns. paremman näköisiä kuin oma. :)

   Poista