7.4.2013

Elämä voittaa

Olipa ihana herätä tähän aamuun hyvinvoivana. :) Elämä voittaa tosiaankin, ja tällä tarkoitan perjantaina juhlittujen synttäreiden jälkeistä olotilaa eilen. En muista milloin viimeksi olisi ollut niin huono olo kuin eilen. Ehkä juuri sen takia en juokkaan alkoholia kuin kerran pari vuodessa. ;)
 
Mutta juhlat menivät hyvin. Kivaa oli ja sankari tyytyväinen. :)
Syömispuoli koostui näistä. Pieni palanen mangojuustokakkua (NAM!) ja yksi tuollainen coctailtikku. Tai ei se tikku vaan nuo syötävät siinä. Heh! :D Olen muutenkin tosi huonoruokainen kun samalla nauttii jotain alkoholijuomia, joten tiestin etten tällä saralla saa mitään ahmimiskohtausta.
Mutta mm. näitä tuli nautittua sitten aivan liikaa, ja olokin sen mukainen.. Noo, kerrankos sitä juhlitaan neljännesvuosisatajuhlia. :)
Tässä muutamia palasia asusta. Itse olen muuten sitä luokkaa, joka ei välitä ovatko kengät ja laukku samaa väriä. Mites teillä? :)
 
Viimeksi kun juhlittiin samalla porukalla, olin pettynyt kun kukaan ei huomannut laihtuneeni. No, tällä kertaa se huomattiin. :) Ehkä se on tuo maaginen kolmenkympin pudotus kun itse hoksaa oikeasti laihtuneensa paljon, ja muutkin huomaavat kavennusta tapahtuneen. Viimeksi (joulukuussa) oli pudotusta parikymmentä kiloa ja nyt se kolmekymmentä.
 
Tänään ajattelin herkutella ja hakea Subwaysta itselleni puolikkaan leivän. :)
 
Oliko teillä kiva viikonloppu? :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivaa blogia, kovasti tykkäilen, jotenkin sulla on hirveän kiva kirjoitustapa jota on helppo lukea! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vaikka paino on nyt jumiutunut, kokeilin hametta joka ei ole mahtunut vuosikausiin ja nyt ei tehnyt tiukkaakaan! Juhannustavoitehousuissa ei vetskarin hakaset pääse kyllä lähellekään toisiaan vielä, mutta ne onkin "juhannustavoitehousut" jotka jumivat vielä vuodenviahteessa tuohon polvien yläpuolelle, joten ollaan nyt tyytyväisiä tähänkin. JOS paino putoaisi satasen päivässä eli viikossa 700 olisihab se vuodessa jo 36 kg!! terveisin tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Minäkin tuossa viikonloppuna kokeilin housuja juhliin, jotka olivat vielä vähän aikaa sitten pienet. Ja nyt ne olivat isot. En kerinnyt kertaakaan käyttää. Mutta tämähän on positiivinen ongelma. :)

   Poista
 3. Extran eka vko mennyt täälläkin aivan ..... Vaikka olen ohjeita noudattanut ei vaakalukema ole muuttunut. Masentaa vähän. Vaan nut kohti uutta viikkoa ja jospa se aurinko saa ajatuksenkin piristymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudella innolla eteenpäin. Välillä tulee näitä nolla- ja jopa plus-viikkoja. :)

   Poista