7.4.2013

Viikon 14 liikunnat

Nyt kyllä hävettää laittaa edes tämmöisiä "viikon liikunnat"-postauksia. Eihän nämä ole liikuntaa nähneetkään. :O

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Toki joka päivä käyn koiran kanssa lenkillä, mutta en koe niitä urheilusuorituksiksi. Ja ei ne kovin pitkiäkään ole. Urheilusuorituksiksi lasken kerrat, joihin valmistaudun jollakin tavalla (vaihdan vaatteet, laitan sykemittarin.. jne.).
Nyt on kuntosalista parin viikon tauko, hyvin sopii oheisen kuvan teksti tuntemuksiini. Tuntuu kuin pitäisi taas tsempata itseni uuteen alkuun. Ja se aloitus (jatkaminen) on vaikein. Niin se vaan äkkiä unohtuu urheilun tuoma hyvä olo. Vaikka toisaalta kaipaan liikuntaa ja sitä hyvää oloa, on nyt viime viikot ollut helppo tekosyillä jättää urheilusuoritukset väliin.
 
Ensi viikosta on tulossa kiireinen töiden puolesta, mutta haluan palavasti palata siihen liikunnalliseen ja oikeanlaiseen ruokavalioon, josta taukoa edeltävät viikkoni ovat koostuneet. :) Ensimmäinen viikko Superdieetti Extrassa on nyt mennyt vähän niin ja näin mutta huomenna se korjaantuu! Lähdenkin tästä tekemään ruuat valmiiksi huomiselle, niin eipä ole tekosyitä sitten huomenna lipsua ruokavaliosta. Ciao! :)

3 kommenttia:

 1. magnificent issues altogether, you simply won a new reader.
  What could you recommend about your submit that you made a few days in the past?
  Any certain?

  Feel free to surf to my webpage ... example here

  VastaaPoista
 2. Nyt hyvä tsemppi tähän viikkoon. Mää haastan sut tekemään 5 km kävelylenkin huomenna! Siihen ei mene, kun 45 minuuttia. :) Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste suoritettu. :) Kommentti tullut tiistain puolella ja nyt keskiviikkoaamuna kävin lenkillä. ;)

   Poista