4.4.2013

Paino tänään, vko 35

Äääh, ärsyttää tämmöiset punnituspäivät kun tietää, ettei tulos ole mieluinen. Toisaalta mietin, että koko prosessin käymisen kannalta (pään sisällä) on hyvä, että välillä tulee pettymyksiä. Niitä on vain opittava sietämään, ja elämä yleensäkkään ei aina mene juuri niin kuin itse haluaa. Välillä tulee niitä notkahduksia ja ne kuuluvat elämään. :)


Paino tänään 99,0 kg.
Viikon painonnousu  +1,6 kg.
Pudotus yhteensä -31,4 kg.

Plussa-viikko pitkästä aikaa. Pettynyt olen itseeni, mutta tälle plussalle on syytkin olemassa. Kirjoittelen niistä tänään lisää. :)

10 kommenttia:

 1. Sun tuota edistystä seuranneena plussaviikkojen jälkeen on tullut sit suurempi pudotus eli ei saa vaipua mielipahaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että huomenna on jo miinusmerkkinen tulos. :)

   Poista
 2. Hei!saitko apua rasvanpoltto yms. lisäravinteistä? olisi kiva lukea kokemuksia kun meinasin ostaa tuota vihreää teetä kapseleina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tietysti on vaikea sanoa, että onko niistä oikeasti ollut apua. En ainakaan ole kokenut niitä huonoksi vaihtoehdoksi. :)

   Poista
 3. Itselläni sama ongelma, paino lähtikin nousuun eikä sitä maagista satasta kohti. Kyllähän se riipii... mutta tänä aamuna vaaka näytti kuitenkin hieman alaspäin, jotta toiveikkaana uskon hyvään käänteeseen. Vähempi liikunta vihoittelevan jalan takia ja pääsiäinen ei ilmeisesti ollut hyvä yhdistelmä. Eli kaupasta ostamaan parsakaalia ja illaksi suunniteltava pitempää kävelylenkkiä. Sää on ainakin suosiollinen!!! Sisulla vaan taas jatketaan.tuutikki

  VastaaPoista
 4. Nyt vaan kova tsemppi päälle!

  VastaaPoista
 5. Nää kuuluu Mariina ihanainen tähän prosessiin. Eteenpäin vaan. Olet oppinut ihan järjettömän paljon oikeasta syömisestä ja siitä seuraavasta hyvästä olosta, pääset siihen kyllä takaisin kiinni. Ihan varmasti! Sulla on hieno suunta ja saavutukset nyt jo ihan mielettömiä. Tää on elämää, ei sen enempää :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Välillä pitäis nakata aivot narikkaan eikä liikaa miettiä. ;) Aurinkoista päivää sinulle Lotta! :)

   Poista