2.4.2013

Päk in pisnes! ;)

Pikaiset moikat kaikille! Pitkä päivä töissä ja huomenna myös, joten nukkumatin kainalo kutsuu. ;)
 
Tänään oli mukava fiilis kun sai palattua takaisin arkeen. :) Helpompi olla itselläkin kun syö vain mitä listassa lukee, eikä itse lähde soveltamaan.
Tonnikalaa ja kukkakaalta.
Nyt tein sitä Fastin valkosuklaa puddingia maitoon ja tuli oikein maukasta (ei ollut enää vesilirua ;D ). Lisukkeena mansikoita ja cashewpähkinöitä. Nämä ruokakuvat tuolta Instagramin ( @projectmariina ) puolelta, töissä ei viitsi kameralla kuvata. :)
Aamulla oli täällä ihan kunnolla pakkasta ja puutkin huurteessa. Mutta tämänkin kestää kun kohta kesä tulla kolkuttelee. :)

8 kommenttia:

 1. Hei! Onko sinulla kokemusta noista Fastin puddingeista enemmänkin? Lähinnä, että löytyykö makulempparia? :) Aloitin itse juuri SD:n ja harkitsen puddingin ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Itsellä ei ole kokemusta kuin tästä valkosuklaasta. Ja tästä ainakin tykkään, aika makea vain on. :) Itsekkin yhdessä postauksessa kyselin suosikkeja, ja melkein kaikki maut taisivat saada kannatusta. Ja osa taas ei tykkää näistä ollenkaan. :) Ei muuta kuin joku maku vain testiin. :)

   Poista
 2. Moi. Olisin kysynyt tosta sun Instagram linkistä sivun oikeassa yläkulmassa..miten sä oot saanut sen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tuon missä on Instagram logo ja teksti? Olen sen itse muokannut ja lisännyt kuva-gadegetin, johon olen liittänyt linkin omaan Instagram-tiliin. :) Auttoiko yhtään? :)

   Poista
 3. Moi! Mikä sykemittari sulla on? Onko se hyvä ja helppokäyttöinen? Itse harkitsen juuri että millaisen ostan... ihan perus sykemittarin vai jollain ohjelmilla varustetun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mulla on Polarin FT60 mittari. On tosi helppokäyttöinen ja ainakin minulle tarpeeksi toimintoja. Tämä taitaa olla hieman perusmittareita monipuolisempi, on enemmän toimintoja. Suosittelen. :)

   Poista
 4. Asiapitoinen ja kiva blogi; lukuluetteloon meni! :)

  oona
  makuhermoromahdus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona Camilla! :) Käyn tutustumassa sinunkin blogiin. :)

   Poista