15.4.2013

Patukoita alessa

Selailin Hyvinvoinnin tavaratalon tarjontaa samalla kun vertailin hintoja. Se on muuten jännä juttu, että yleensä kaikki loppuu samaan aikaan (meikit, hygieniatuotteet..). Niin nytkin lähes kaikki syömäni lisäravinteet. Koko satsin tilaaminen maksaa aika lailla, joten siksikin kannatan hintojen vertailua.
 
Samalla huomasin, että siellä oli proteiini- yms. patukat hyvässä tarjouksessa. Itse en ole niitä hirveästi syönyt, mutta jos jotakuta teistä kiinnostaa halvat patukat. ;)
 
 
 
Kuinka moni syö proteiini- yms patukoita säännöllisesti? Millaisissa tilanteissa niitä syötte; korvaamaan aterioita, treenin jälkeen..?
 
Sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Itse syön korvatakseni aterioita, ovat helppo vaihtoehto ottaa mukaan, kun tietää ettei kerkeä syömään rauhassa, saatika ei pysty kulettamaan isompia kippoja yms. mukana :)

    VastaaPoista
  2. Mä syön myös, lähinnä välipalan korvikkeena. Töihin/kouluun tulee otettua lounaseväät, mutta en jaksa roudata niin montaa purkkia, että jaksaisin mitään rahkavälipalaa ottaa mukaan myös. Protskupatukka on ihan hyvä :) Luulen, että se päivittäinen välipalapatukka on myös jonkin verran hillinnyt makeanhimoa.

    VastaaPoista