14.4.2013

Viikon 15 liikunnat

Eipä tämäkään viikko mitään hurraahuutoja saa liikuntojen suhteen. Edistystä kuitenkin viime viikkoihin. ;)

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: Lenkki 50 min + lenkki 55 min
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Omaksi puolustukseksi (tai tekosyyksi) on pakko sanoa, että tälläkin viikolla olen tehnyt töitä kahdessa työpaikassa. Yksi vapaapäivä oli ja se oli juuri tuo keskiviikko. Tokihan sen liikunnan saa vuorokauden tunteihin vielä mahtumaan (vaikka tiukkaa tekee jos yhtenä päivänä on töitä 18,5 h :O ), mutta itse olen järkeillyt tämän niin, että tämmöisinä viikkoina kiinnitän huomiota syömiseen ja riittävään lepoon.
 
Ensi viikolla ei taida olla yhtään vapaata, mutta ei sentään ole noin pitkiä päiviä. Joten päättäväisyydellä ja tsempillä,  ensi viikolla tämä tyttö menee salillekin! :)

8 kommenttia:

 1. Mullakii on välillä just tollasia viikkoja, ettei yksinkertaisesti oo aikaa liikunnalle, ellei sitten tingi yöunista. Mut sit jos tinkii unista, niin se tuntuu kyllä töissä ja sit ei siitäkää tuu enää mitään. Monet jauhaa just tosta, että kaikki syyt ovat tekosyitä, mutta tossa vaiheessa mä en kyl sanois et tuo ois tekosyy, vaan nimenomaan syy. Kyllä niitä kaloreita kuluu töitä tehdessäkin, kun koko ajan täytyy olla skarppina. Joten älä huoli, kyllä se siitä :) tärkeintä just on se, ettet oo lipsunut syömisissä, niin ei se paino ole päässyt kertymään sen suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle uni ja lepo ovat ehdoton edellytys, että jaksan ylipäätään edes kiinnittää huomiota mm. ruokavalioon. Väsyneenä tekee helposti virhearviointeja. :) Ja hyvällä omalla tunnolla olen liikkumatta silloin kun en yksinkertaisesti kerkeä. Ja töissä varmasti kuluu kaloreita enemmän kuin huonossa treenissä. ;)

   Poista
 2. Hieno blogi, ja hyviä tuloksia. Ohessa blogihaaste, aurinkoista kevätviikkoa! http://ticketstomyownshow.blogspot.fi/2013/04/vastine-blogihaasteeseen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiitos haasteesta, käympä lukemassa. :) Samoin sinulle!

   Poista
 3. Oliko pakko silloin alkaa repimään salilla hulluna? ja nyt et tee mitään? juuri tän takia kannattaa aloittaa pikkuhiljaa ja lisätä kun motivaatio ja halu ja taidot ovat kunnossa.Niissä viikon teho treenissä jossa käyt joka päivä ei oo pidemmän päälle järkeä jos seuraavaan kk ei käy olleenkaan.

  t. mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai se pakko ollut. Just silloin oli aikaa enemmän. Mielestäni kaikki liikunta on hyvästä, toki säännöllinen liikunta parasta. :)

   Poista
 4. Kuinka pitkä työmatka sulla on? Eli voisitko mitenkään kulkea töihin pyörällä ja/tai kävellen?
  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työmatka on noin 40 km. Jos ois vähemmän, varmasti pyöräilisin. :)

   Poista