24.4.2013

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa, tai moneen päivään, tänään tuli syötyä normaalisti. Tai siis ohjeen mukaan eikä niin, että jotain jää pois tai lisään jotain omiani. :)
Aamupalassa kokeilin tuota kuivattua tyrniä. Oli ihan jees. Tulee varmasti syötyä useamminkin. :)
Välipalassa oli myös tyrniä plus rahkaa ja cashew - pähkinöitä.
Suosittelen testaamaan tuota ruususuolaa, itse olen tykästynyt siihen. Ei ole niin "suolamainen" kuin tavallinen suola. Jotenkin pehmeämpi.
Jauhelihaa, kukkakaalia ja raejuustoa.
Iltapalassa suomalaisia vadelmia. Namskis. :)
Tämä ei liity ruokaan mitenkään, mutta mikähän siinä on että verottaja saa aina pulssin kohoamaan. :D Kuoren avaus menee melkein urheilusuorituksesta, niin sydän lyö. ;) Mätkyjä tuli. :/
 
Huomenna punnitus. Jokohan -35 kg rikkoontuu.. Huiii :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä se painoraja rikkountuu! Uskotaan. Niin tehokas oot. Minäkin sain mätkyjä, onneksi "vain" 300 euroa... Lomarahoista ajattelin maksaa, vaikka olikin eräpäivä myöhemmälle. Normi tilissä tuntuu pakollisten maksujen lisäksi tuollainen 300 € aika isolle maksulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti. :) Mullekkin tuli parisataa, viime vuonna tuli 2000e joten nyt tuntuu että melkein palautuksia tuli. ;)

   Poista
 2. Minkä kokoisia vaatteita käytit projektin alussa? Entäs nyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa taisi isoimmat vaatteet olla kokoa 54 (isojen tyttöjen mallisoista, normaaleissa ei riittänyt edes koot), ja nyt käytän vanhoja housuja kokoa 46-48 jotka ovat myös jo isoja. :) En ole vielä kerinnyt käydä vaatekaupoissa sovittamassa, että joko menisi "normaalit" koot päälle. :)

   Poista