22.4.2013

Seuraava tavoite 89,9 kg

Viikonloppu tuli ja meni, töiden merkeissä. Vielä kun tämän viikon jaksaisin painaa pitkää työpäivää niin ensi viikolla jo helpottaa. :) Viikonloppu meni ruokailujen suhteen niin ja näin. Itse en jaksanut kokkailla vaan hain kaupasta valmista evästä töihin. Kuitenkin pysyin rahka ja salaattilinjalla. Jokin ihmeen kevätväsymys tms. vaivaa, ei oikein mikään jaksa tällä hetkellä innostaa. Varmasti johtuu vähästä unesta ja stressistä, joten onneksi ohimenevää sorttia. :)
Viikonlopun aikana mietin paljonkin tätä omaa projektiani ja kaikkea siihen liittyvää. Lähinnä nyt on mielessä ollut liikkumattomuus ja syömisten epäsäännöllisyys sekä mielenkiinnon puute. Olen kummissani koska jaksoin kuusi viikkoa Superdieettiä noudattaa täydellisesti mutta nyt tämä Extra on mennyt takapuolelleen. Mikähän tässä on muuttunu? Tai mikä minussa on muuttunut? Edelleen uskon, että tähänkin vaikuttaa suuri työmäärä ja muu stressi. Toki nämäkin ovat omia valintojani mutta yleisesti ottaen on olo tuntunut apealta ja voimattomalta kaiken suhteen.
Samalla kuitenkin koen todellista riemua ja iloa kaikesta saavutuksestani. Sain viime viikolla todella paljon kommentteja laihtumisestani ja yhä useammat ovat huomanneet muutokseni ja kehuneet minua. :) Se jos mikä antaa virtaa näinä ns. "läskipäivinä". ;)
Ajattelin, että nyt haluan jotain haastetta itselleni. Jotain mitä tavoitella. Olemme lähdössä reilun viiden viikon päästä Tallinnaan, ja asetinkin itselleni tavoitteen reissua silmällä pitäen. Ja nimenomaan painotavoitteen. Tavoitteeni on siis painaa torstain 30.5.2013 punnituksessa alle 90 kg, eli 89,9 kg. Lähdemme reissuun 31.5. :)
Monet eivät perusta näille painotavoitteille mutta itselle ne toimivat oivina motivaattoreina. Tykkään kyseenalaistaa itseni ja omat mahdollisuuteni. Haluan näyttää itselleni. ;) 
 
Mikä sinua motivoi? Millaisia tavoitteita olet itsellesi asettanut?
 
Aurinkoista mieltä kaikille! Tänään oli jo +12 astetta täällä, jee! :)
 
Alkuperäiset kuvat. Itse muokattu.

22 kommenttia:

 1. Minua motivoi kyllä myös tämä sinun blogisi :) Palaan tänne aina satunaisesti hakemaan omaa motivaatiotani - en osaa sanoa, miksi se täältä löytyy. Olet tehnyt jo nyt hienon suorituksen ja postauksistasi saa paljon vinkkejä - ehkä siksi :)

  VastaaPoista
 2. Mulla toimii ihan tommoset samanlaiset motivaattorit! Itsellä on aivan sama tavoite 89,9! :) Itse toivoisin kasilla alkavan luvun näkyvän puntarissa kolmen viikon kuluessa... saa nähdä. Tsemppiä meille! Ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti pääset tavoiteeseesi, niin kuin minäkin. ;) Tsempit! :)

   Poista
 3. Ja täällä junnataan 82 kilossa jo pitkään, vaikka samalla tavalla menny niin sama on ja pysyy. Harmi etten tässä painossa halua vielä tasapainoilla ;) Mun tavoite on alle 80, se on varmaan henkinen juttu sitten jos ei mene alle 80. Lähtö ollu 92 mulla. Pienet tavoitteet motivoi, pitää vaan sinnillä jaksaa uskoa, että muutosta tapahtuu.
  -Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko ottanut mittoja, joskus ne kertovat enemmän kuin vaaka? tuutikki

   Poista
  2. Varmasti kaikille tulee noita psykologisia painonjunnauksia, ja just jonkun kymmenluvun alle pääsy. Varmasti pääset vielä alle 80! :)

   Tuutikki: En ole muutamaan viikkoon ottanut mittoja. Pitääpä joku päivä ottaa. :)

   Poista
  3. Vai olikohan Tuutikin vastaus Hannelelle? No mutta ihan hyvä muistutus mullekkin mittojen otosta. :)

   Poista
 4. olisi kiva nähdä vartalon muutoskuvia jälleen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä otan niitä tässä joku päivä. :)

   Poista
 5. Mulla oli kans painotavoitteita ja niihin liittyviä extrapalkintoja poikaystävältä: 65kg -> 50€ meikkirahaa (ja -15kg kevyempi olemus), 60kg -> Kampaamokäynti (ja yhteensä -20kg kevyempi olemus), 55kg -> 100€ shoppailurahaa (ja huimat -25kg , jee!). Nyt on tavoitteena, että vaaka alkaisi vakituiseen näyttämään 53kg ja että vatsanahat saisivat kyytiä. Kun olen vihdoin päässyt siihen unelmakroppaani, on vuorossa elämäni ensimmäiset bikinit (ja ehkä myös rantaloma poikaystävän kanssa, riippuen rahatilanteesta)

  Tavoitteita täytyy olla, jotta jaksaa ahertaa. Tsemppiä hurjasti, YOU CAN DO IT! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tavoitteita ollut ja hieno pudotus takana!! :) I CAN DO IT! :)

   Poista
 6. 80kg (matkaa 3,3kg) -> kampaajalle. 75kg-> uudet lenkkarit :). Takana 3viikkoa ja 4,4kg..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta pääset kampaajalle. :)

   Poista
 7. Mulla itsellä ei ole painotavoitetta oikeastaan, mutta siihen kuntoon ainakin haluan, mitä olin 4-5 vuotta sitten. Eli 40kg kevyemmäksi, ainakin! Nyt on eka viikko takana "laihista", joka meinasi mennä överiksi/pilalle vklopun aikana. Tuli herkuteltua, ehkä vähän liikaakin. Siitä seurasi sitten häpeä ja itseinho, kun tuli syötyä niin paljon... En kuitenkaan anna sen masentaa!
  Tänään puntari näytti -0,8kg lähtöpainoon verrattuna. Ei ole kauhean iso lukema, mutta itse olen kuitenkin ylpeä siitä, että tuonkin verran jo lähti, alkuhan sekin on :). Ensi viikkoon vara parantaa ^_^. Onneksi täältä saa motivaatiota lukemalla sinun juttujasi ja vinkkejäsi. Kiitos siitä Mariina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen satagrammanen on eteenpäin. Ei anneta pienten lipsahdusten vaikuttaa kokonaisuuteen. :) Huuurjasti tsemppiä, aloitus on yleensä se suurin kynnys ja sinä olet sen ylittänyt! :)

   Poista
 8. Oman tavoitetaulukkoni mukaan 200g/päivä tekee 1,4 kg viikko mutta todellisuus on tietysti toinen: paras viikko -2,6 ja huonoin eli viime viikko + 600 g. Itselläni näkyy olevan 31.5. tavoitteena 90 kg tasan, mutta minulla on kolmisen kiloa enemmän pudotettavaa kuin sinulla, joten saa nähdä kuinka käy. Itse uskon stressin huonoon vaikutukseen viime viikolla, mutta elämässä vain on välillä stressiä... Itselläni ei ole noita palkintoja oikein mietitty, ehkä niistä saisi lisämotivaatiota. tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sinun käy. :) Mietihän itsellesi joku palkinto. :)

   Poista
 9. Se on ihan normaalia, että 6(?) viikon erittäin tiukan dieetin jälkeen voimat ehtyvät. Ei siinä ole musta mitään erikoista. Olet pinnistellyt ja saanut tuloksia. Musta sana "dieetti" jotenkin itsessään sisältää jo sen, että jossain vaiheessa sen on loputtava. Kerää nyt voimiasi. Ihania hedelmäkuvia:)

  Mulla on itselläni oikeastaan tärkein motivaattori oppia uudet elämäntavat. Pikkuhiljaa paino siitä laskee kun ne on saanut kuntoon. Olen dieeteillä tehnyt kropalleni ja päälleni paljon hallaa menneinä vuosina vuoronperään kitukuureilla ja vuoronperään repsahduksilla. Nyt mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä siellä lautasella on. Pyhä tarkoitus on, että nämä juurtuvat kalloon niin hyvin ettei koskaan enää tarvitse miettiä näitä asioita uudestaan. Musta tämä on ihanaa, ei tämä edes tunnu laihikselta... tosin tuloksetkin tulevat aika hitaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, dieetti-sanaa itsekkin vältän. :) Loppuelämän kestävää muutosta tässä ollaan tekemässä. :)

   Poista
 10. Kuulostaa tutulta tuo, että joskus vain kaikki lopahtaa joksikin aikaa kun on stressiä, väsymystä tms. Siitä se johtuu, usko pois! Kun jonkin aikaa on tekemättä mitään, niin kyllä sitä sitten taas huvittaakin panostaa liikuntaan ja ruokavalioon. Itsellänikin meni koko helmikuu ja oikeastaan maaliskuukin täysin plörinäksi koska oli surua. Suunnitelmani oli täysin päinvastainen kyseisten kuukausien osalta. Mutta maaliskuun lopulla aloin taas pikkuhiljaa jaksaa panostaa liikkumiseen ja syömiseen ja nyton taas virtaa.:) Tsemppiä, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on oikeastaan jo kova halu salille, mutta nyt ei vain kerkeä. Mutta innolla odotan nämä muutamat päivät, sitten pääsee rehkimään. :)

   Poista