15.4.2013

Tätä sun sitä

Muutama kuva viimepäivistä.
Postiluukusta kolahti ratkaisu läskeihin. Nooot! Näitä ilmaantuu markkinoille tasaisin väliajoin, mitä ihmeellisimmin lupauksin. Mielestäni on jotenkin ristiriitaista mainostaa laihdutusvalmistetta, jossa on hampurilaisten kuvia?! Toki kiinnostaisi syödä Hesen Mega - hampurilainen yli 30 prosenttia vähemmillä kaloreilla. :D No mutta oikeasti, toivottavasti näihin ei kukaan haksahda.
Yövuorossa syötyjä.
Yhtenä päivänä piti syödä kaksi ateriaa kerralla ajan puutteen vuoksi. Siksi määrä isompi.
Sunnuntaiaamuna oli maa ja auto saanut valkoisen peitteen. :)
Yövuoron piriste. :)
Oi, että tulee iloinen fiilis kun kaupassa katselee tuoreita ja värikkäitä kukkia. Terapeuttista. :)
Ajattelin ostaa toistakin makua tuota puddingia. Pohdin suklaan ja toffeen välillä.
Tekisi niin paljon mieli ceasar - salaattia.
Mutta ehkä vielä enemmän näitä. ;)
Olin ihan huulipyöreänä öljyosastolla. Miten näitäkin on nykyään hyllytolkulla? Olen tähän asti käyttänyt rypsiöljyä, nyt ajattelin vaihtaa oliiviöljyyn. Mistä näistä tietää mikä on hyvää? Mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Tavallinen oliiviöljy vai extra neitsyt? Hmm..
Asfalttia!! Jeee! :) Ja kesäkengät jo käyttöön. :)

22 kommenttia:

  1. Pikkutomaatteja! Älytön tomaattihimo on tällä Superdieettiläisellä. :D

    VastaaPoista
  2. Mä juuri vaihdoin oliiviöljyn rypsiin,sillä oliiviöljy on niiiiin pahaa etten saa sitä menemään alas edes ruan seassa..toki maku kysymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muistikuva, että pahaa se on mutta testataan uudelleen. :)

      Poista
  3. Extra virgin ehdottomasti kyl :) Muutenkin hyvä, että rypsin vaihdat oliiviöljyyn, paljon terveellisempää :)

    Meritalle mietin, että oletko huomannu kun nykyään on eri makuisia oliiviöljyjäkin? kannattaisi varmaan sellaisia kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. extra neitsyttä mä oon käyttänyt,hajukin on jo ihan hirvee. samat ravintoarvot on rypsillä ja oliiviöljyllä.. ainakin mitä nyt äkkiä kaupassa vilkaisin.

      Poista
  4. Löysin juuri blogisi, oikein mukavalla otteella kirjoitettu . Samojen haasteiden parissa kirjoitan omaa blogiani :-)

    VastaaPoista
  5. Suosittelen myös kookosöljyä :) Sitä voi käyttää myös ulkoisesti iholle ja hiuksiin, on hyvää tököttiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota olen myös miettinyt. Pitääpä tutustua tuotteeseen .:)

      Poista
  6. Heippa,

    Kandee panostaa mahdollisimman laadukkaaseen luomu oliiviöljyyn. Öljyn mauissa on niin paljon eroja, että ei missään nimessä kande haksahtaa mahd. halpaan öljyyn. Ostin itse Prismasta sellaisen 6,5 euron luomuoliiviöljyn (en muista merkkiä nyt) ja se on kyllä ollut niin erimakuinen kuin aikaisemmat. Kandee puristaa oliiviöljyn sekaan sitruunamehua ja laittaa vähän esim. pippuria myllystä ja muutama suolahippu, niin saa vähän makuvaihtelua. Nam nam, tosi hyvää salaatin kanssa ja vatsa toimii :)

    VastaaPoista
  7. Terve! Minäkin suosittelen (kylmäpuristettua) luomulaatuista extravirginoliiviöljyä. Maksaa vähän enemmän, mutta on varmasti hintansa väärti.

    VastaaPoista
  8. Tuo toffee puddinki on kamalaa :) minttusuklaa sen sijaan ei. Ihan vain mielipiteeni vaikkei sitä kukaan kysynytkään :D oot aiheuttanut mulle tällä viikolla mahottomat kalahimot, pitänee hakea loimulohi tilipäivän kunniaksi. Muuten ei oikein raaski :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just haaveilin siitä toffeesta, pitääpä miettiä vielä. :) Loimulohi on vaan niin hyvää. ;)

      Poista
  9. ceasar salaatti on jtn niiiiiiin ihanaaa ♥ ! mut tää sun blogi on toooosi kiva (: !

    VastaaPoista
  10. Suosittelen lorauttamaan salaatin sekaan avokadoöljyä :) Ihan sairaan hyvää ja ravintorikasta :)
    Sitä voi käyttää hyvin myös kauneudenhoitoon. Kuivalle iholle erinomainen, samoin silmänympärysiho ja couperosa nauttii ja eheytyy :) Olet kyllä melkoinen mimmi ja tulen aina iloiseksi kun poikkean katsomassa uusimpia saavutuksiasi :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä ole kuullutkaan avokadoöljystä. Vois testata. :) Kiitoksia hirmuisesti. :)

      Poista
  11. Öljy riippuu ihan käyttötarkoituksesta. Paistatko, syötkö salaatin kanssa jne. Esim. salaattiin tuo extravirgin on parasta, paistamisessa menee vähän hukkaan. Kait näistäkin on joku öljyopas olemassa googlen ihmeellisessä maailmassa...
    - S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisenaan on tarkoitus lisätä valmiiseen ruokaan. :)

      Poista