10.4.2013

Viimein tossua toisen eteen ;)

Heräsin tänään jo kasin aikaan vaikka on vapaapäivä. :O Ei ole minulle poikkeuksellista nukkua vaikkapa puoleen päivään vapaalla, jos ei koira aikaisemmin herätä. :) Päätin sitten ulos vilkaistuani, että nytpä lähdetäänkin lenkille, abauttiarallaa kahden viikon tauon jälkeen. Kamppeet niskaan ja ulos.
Ja tosi mahtava keli ulkona olikin. Pari astetta pakkasta, mutta aurinko porotto jo täydeltä taivaalta. :)
Vielä oli muutama tienpätkä aika jäässä, joten melko töpöttelyksi meni tämä lenkki. :) Pohkeet aikankin kiittää jos ei muualla tuntunut. ;)
Miksihän tästä tuli mieleen salmiakki?! :D Karkkia siellä, karkkia täällä. :D
:)
Ei tosiaan ollut mikään hikilenkki. Koirallekkin niin paljon "mukavia" hajuja ja makuja lumien alta paljastuu, että ei tahtoisi malttaa liikkua ollenkaan. :) Ainakin sain hyvän mielen ja ylitettyä taas kynnyksen liikkumiseen. :)
Ja reippailun jälkeen aamupalan aika. Tekee kyllä tiukkaa taas saada koko aamupala syötyä. Tässä Superdieetti extrassa on taas aamupalassa kaurahiutaleet mukana. Itselle ainakin nämä tekee tosi täyden olon, ja parina aamuna onkin jäänyt lusikallinen-pari syömättä.
 
Aurinkoista mieltä kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Itse en juuri muuten liikukaan kuin koiran kanssa lenkkeilen ja se yrittää ollakin hyvä personal trainer, tänäkin aamuna monessa risteyksessä se oli sitä mieltä, että ei kun pidemmälle lenkille mennään. Kyllä sitä näinkin kaloreita kuluu aina enemmän kuin istumalla kotona.Ihailen kyllä sinun liikunta-aktiivisuuttasi ja tiedostan, että jotain muutakin liikuntaa pitäisi itsellekin järjestää... tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira on kyllä hyvä tsemppari. Pakko liikkua päivittäin vaikkakin välillä mennään hissukseen. :)

   Poista
 2. Hei! Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja täytyy sanoa että se on aivan mahtava! Vaikka meillä on elämäntilanteet erilaisia (sinulla on vielä painon pudotus käynnissä ja minulla se on ohi) niin tekstisi on aivan älyttömän motivoivaa. Lisäksi on tosi mielenkiintoista lukea tosta superdietistä, oon kuullut siitä paljon hyvää ja olen myös nähny kuinka hienoja tuloksia siitä on syntynyt. Tsemppaan sua tosi kovin, hyviä reenejä ja intoa urakkaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Ninni hirmuisesti! :)

   Poista
 3. Loistohomma, että ole päässyt liikkeelle! Tuo salmiakkikoivu sai vedet kielelle. Ihan vaan tuon sanankin lukeminen saa veden kielelle. Oon ihan salmiakkiaddikti.
  Tsemppiä viikkoon :)

  VastaaPoista
 4. Koirat ne on täälläkin sellaisia pakkoliikuttajia :). liikkeelle lähteminen on joskus vaikeaa mutta se olotila on mahtava kun on päässyt liikkeelle.
  Ja kun liikunnasta tulee säännöllistä, niin siihenkin jää koukkuun. minä yllättäen koukutuin salilla käymiseen, toivon että oma innostukseni jaksaa kestää pitkään.

  Tsemppiä pudotukseesi! seurailen hengessä mukana. itsellä lähtötilanne xl-koosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin huomasin kun säännölllisesti kävin salilla, että sitä halusi lisää ja lisää. Nyt kun taas on ollut taukoa niin aloitus on se vaikein. :)

   Tsemppiä sinullekkin! :)

   Poista