9.4.2013

Päivällinen, testausta ja blenderi

Taas on paiskittu 12 tuntia töitä tänään, huomenna onneksi vapaapäivä. :) Näinä pitkinä työpäivinä ei kerkeä kuvailemaan, joten tässä pikaiset kuulumiset parilla kuvalla.
Päivän toinen ateria. Kaalta, porkkanaa, kirsikkatomaatteja, raejuustoa ja paistijauhelihaa. Ja kiivi jälkkäriksi. :)
Kävin hakemassa postista paketin Buzzadorin tuotteita testiin. Arvaako joku mistä tuotteista on kyse, ja onko siellä muita samojen tuotteiden testaajia? :)

 
Olen ollut muutaman viikon ilman blenderiä. Haluaisin jo uuden kun totuin niihin juotaviin aterioihin. :) En vain kerkeä tarpeeksi tutustua noihin, mitä yleensäkkin kannattaa ottaa huomioon. Itse mietin tärkeimpinä ominaisuuksina tehoa, kannun kokoa, kannun materiaalia (lasi!) ja ulkonäköä. ;) Näitä kolmea tuotetta selailin Prisman verkkokaupasta. Mitenhän näissä nuo tehot heittelee noin paljon? Onko kokemuksia näistä tuotteista?
 
Huomenna olisi tarkoitus harrastaa jopa liikuntaakin. ;)
 
Öitä! :)

13 kommenttia:

 1. Mulla on itellä tuollanen keskimmäisen mallinen, mutta merkki OBH Nordica. Tosi hyvä kone, ei oo ollu laadussa valittamista. Ainut pieni miinus on, että sinne kannun ulkopuolelle yhen kumirenkulan alle (erittäin vaikea paikka puhdistaa) kertyy tosi helposti likaa ja se näyttää niinku se lika olis sielä kannussa sisällä. Mutta muuten kyllä ite laite ei vie keittiöstä liikaa tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kumirenkulajuttu on vissiin aika monessa laitteessa, itsekkin olen siihen törmännyt. Mutta ehkä se on vain pieni miinus. ;)

   Poista
  2. Joo ei se kyllä käyttöön vaikuta mitenkään, mutta jos on vähänki perfektionistin vikaa niin sitä saa jonku aikaa hinkuttaa ennen ku on puhdas :D

   Poista
 2. Minäkin buzzaan Maximista :) vaikuttaa mielenkiintoiselta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Mielenkiinnolla itsekkin tuotteisiin tutustun. :)

   Poista
 3. Taipuisin tuohon keskimmäiseen vaihtoehtoon näistä.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin yks Buzzaaja! En malta oottaa, että pääsen huomenna salille ja tuotteita testaileen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää malttaa odottaa ensi viikkoon testausta. :)

   Poista
 5. Ei sitä kumirenkulaa saa sitten pois pesua varten? Meilläkin oli tuo obh:n laite. Ihan ok perussmoothien tekoon kunhan tarpeeks pieneksi laittaa :) Nuo markettivekottimet ovat kai aikalailla samanmoisia kaikki keskenään.
  Kuningashan on vitamix http://www.raakapuoti.fi/product/1/vitamix-tnc5200
  Kallishan se on, mutta itse tuli tovi sitä säästettyä ja kun obh sanoi itsensä irti niin sain hyvillä mielin satsattua vitamixiin ja se se vasta tehokas (ja kestäväkin pitäis olla).
  Eli kannattaa miettiä mitä vekottimelta haluaa niin löytyy se paras omaan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa mun vakottimessa se on ainaki irtoamaton. Mutta kyllä se puhdistuu ku tiskiharjan parilla karvalla sieltä hinkkaa :D

   Poista
  2. Vitamix vaikuttaa hyvältä vehkeeltä, mutta vähän turhan kallis. ;)

   Poista