13.5.2013

Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä :)

Tänään on ollut mukavan touhukas vapaapäivä. Aamun aloitin salilla ja aamupalan sekä pikku päikkärien jälkeen tein kevät (vai kesä) siivousta. Ja ennenkaikkea laitoin suuriä määriä suurikokoisia vaatteita kirpparille vietäväksi. Ihanaa kun pääsee niistä eroon, ja takaisin ei sen kokoisia vaatteita tähän huusholliin enää tule! :) Muutamat säästän motivaattoreina mutta kaikki muut veks pois hus hus!
 Salaattia, porkkanaa, retiisiä, kurkkua, raejuustoa ja jauhettua paistilihaa (rasvaa alle 5 %).
Aamun salin lisäksi suunnitelmissa oli käydä myös lenkki tälle päivää. Ennen lenkkiä mutustin energiapatukan, jotta jaksan reippaasti kävellä. ;)
 Aurinko paistoi osan reissua..
 ..ja osan matkaa tuli vettä. Saa muuten sykkeet hyvin nousemaan kun tämmöisiä pitkiä mäkiä nousee. :)
Taas oli pitkin matkaa pitkiä aikoja, ettei sykettä mittari löytänyt. Tulikin mieleen, että kun hikoilee niin jos se sykevyö pääsee liikkumaan eikä siksi saa mitattua? Yritin kiristääkin sitä vyötä, ettei olisi liian löysällä.
Voikukkia pongattu! Kesä ei voi olla kaukana. :)
 
Huh mihin törmäsin.. Miksi ihmeessä joku haluaa lihottaa itsensä...

6 kommenttia:

 1. Mullakin sykemittari välillä näyttää nollaa. Oon kans miettinyt että kun hikoilee paljon se siirtyy tms, samoin jos kumartuu/on kyyryssä se lähtee pois paikoiltaan. Ei auta vaikka ois kireelläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin myös, ettei auta vaikka kiristinkin vyötä. :/

   Poista
 2. Muistattehan pestä usein vyötä? Myös kaarituelliset rintsikat häiritsevät singaalia. Urheiluliivit ehdottomasti ja vyö liiven alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheilurintsikoiden ostoon siis. :)

   Poista
 3. On ollut upea seurata matkaasi terveempään elämään, onnea jo saavutetuista tuloksista ja ihanaa kesää! :) (nuo on muuten leskenlehtiä ;) )

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti H! :) Ja samoin sinulle, ihanaa ja aurinkoista kesää! :) Hups, ei tule minusta hortonomia. ;D

   Poista