13.5.2013

Vois aamu huonomminkin alkaa

Tänään saan vielä nauttia vapaapäivästä, ja ei muuta kuin heräämisen jälkeen salille. :) Ihmeen paljon oli jo aamutuimaan salilla väkeä. Kai se rantakunto on muillakin mielessä. :) Paitsi, että itse olen ehkä rantakuntoinen ensi vuonna. ;)
Tuo sykemittari on alkanut käyttäytymään oudosti. Aina välillä ei löydä sykettä ja saattaa mennä pitkiä aikoja, että sykkeet on nollassa. En tiedä, olisiko sitten paristot loppumassa lähettimestä vai mikä on.
Aamupala tuttuun tyyliin blenderillä. :) Piti muuten tänä aamuna käydä kaupassa vaihtamassa se lauantaina ostettu blenderi. Olikin joku maanantaikappale koska ei lähtenyt toimimaan ollenkaan. Mutta nyt taas pelittää. :)
 
Kivaa viikonalkua! :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo "aamupala", pakko päästä itsekin värkkäilemään, noista tulee aina niin kesäinen olo :D

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee. :) Ja vielä kun ne on niin hyviäkin. ;)

   Poista
 2. Voisitko suositella Mariina jotain blenderillä tehtävää aamupalaa ohjeineen? Oon miettiny noita juotavia aamupaloja, mut en oikeen tiiä millasella aloittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi monenlaisista aineksista voi tehdä smoothieta yms. Oma smoothieni rajoittuu aikalailla mm. maitorahkasta, mehukeitosta, marjoista, kaurahiutaleista/vehnäleseistä tehtyyn juomaan. Mutta varmasti hyviä tulee kun laittaa esim. jugurttia, hedelmiä, pähkinöitä jne. Vain mielikuvitus on rajana. ;) Jos siis ei ole ruoka-ainerajoituksia niin kuin minulla (Superdieetin takia) tällä hetkellä. :)

   Poista
 3. mun sykemittari on kans alkanut sekoilemaan.. juostessa alkaa laskemaan sykkeet :( epäilen että sykevyö pääsee liikkumaan liiaksi niin se sitten tekee sen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin mittari välillä näyttää sykkeeksi joko esim. 28 tai 219. Uskon ettei ihan pidä paikkaansa. :O

   Poista
 4. täälläkin sykevyö reistailee.. Pitää kunnolla muistaa kastella se vyö ja sitten laittaa tarpeeksi kireelle, ettei pääse liikkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittäny kastella ja kiristäänkin. Silti kenkkuilee. :/

   Poista
 5. Heissan! Jos sykevyö alkaa tuolla tavalla reistailemaan, niin se todennäköisesti kaipaa kunnon pesua. Kannattaa pestä suht useasti käytön jälkeen. Ellei auta, niin kannattaa viedä huoltoon ja taitaapi mennä takuun piiriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Ahaa, tullutkin melko harvoin pestyä. Kiitti, pitää heti lähtä syön pesulle. ;)

   Poista
 6. Mulla on ihan saman sykemittarin kanssa ihan sama ongelma.. :/ käytin sitä korjatteillakin mutta ongelma ei poistunu, varmaan uuden ostoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Mietin tuossa just kun lenkillä kävin ja taas nollaa näytti, että onkohan tuo ongelma ollut aina mutten vaan oo hoksannu sitä... :/

   Poista