6.5.2013

Kuva - yhdeksän kuukauden jälkeen

Jokunen tovi on mennyt edellisestä kuvapäivityksestä, ja joku lukijakin siellä kaipaili tilannekatsausta kuvan muodossa. :) Joten tässäpä olisi katsaus alkutilanteeseen ja tähän päivään. 
 
 
Kyllähän sitä jotain muutosta on tässä kuukausien varrella saatu aikaiseksi. Ei voi kuitenkaan olla miettimättä, millainen tulos olisi ollut kurissa ja nuhteessa, ilman löysäilyja. ;) No, mutta vakavissaan olen enemmän kuin iloinen tähän astisesta muutoksesta. Elämään kuuluu nousuja ja laskuja jokaisella saralla, joten en nyt oikeasti tosissaan edes mieti tai jossittele mitään. :)
 
Kuvien välissä on tosiaan hieman vajaa -35 kiloa. Sitten vain loppujen 25 kilon kimppuun! :)

44 kommenttia:

  1. Huikea muutos, hienoa! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan järjettömän mieletön muutos, hyvä sinä!

    VastaaPoista
  3. Jatka vaan samaa malliin! Ei voi kuin ihailla!

    VastaaPoista
  4. Vautsi, ihan superia!! Onnea jo tähänastisesta saavutuksesta, lisää pökköä pesään vain! :)

    VastaaPoista
  5. wauu ihan mielettömän upeeta! :) antaa kyllä motivaatiota!!

    VastaaPoista
  6. Kyllä on niin upea muutos. Joka paikasta on nainen kutistunut! Upeeta :)

    VastaaPoista
  7. oi mikä muutos !!! Hyvä !! :)

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtava muutos!!! Omalla kohdalla samanlainen painonpudotus tapahtunut ja itse en näe muutosta, mutta luulisin että kai sitä jotain on ulkonäöllisestikkin tapahtunut, kun moni niin sanoo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan varmasti oot sinäkin pienentynyt huimasti. Oma silmä on aina se kriittisin. ;)

      Poista
  9. Onpa huikean hieno muutos, onnea!

    VastaaPoista
  10. Upealta näyttää! Onnea saavutuksesta:)

    VastaaPoista
  11. Superupee muutos!! Oot kyllä kova mimmi täytyy sanoa :) superdieetistä vielä sen verran että käytitkö kaikkia rasvanpolttokapseleita ja lisäravinteita/palautusjuomia. Itellä painoa 55kiloa ja missään nimessä tarkoitus ei ole pudottaa painoa vaan kiinteyttää ja lisätä lihasmassaa ja senttejä kadottaa lantiolta, eli köyhänä opiskelijana mulla ei oikein olisi varaa rasvanpolttokapseleihin, koetko itse niiden vaikuttaneen vai käytitkö ollenkaan? -susu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :) Kaikki pillerit oli käytössä sekä L-glutamiini treenin aikana ja palautusjuoma treenin jälkeen. En osaa sanoa oliko niistä oikeasti apua, mutta ainakin uskon niin ja sehän on jo hyvä. ;)

      Poista
  12. Jösses! :D Vaikka mä oon näitä sun muutoskuvia nähny jo useemman, ja tiedän kilomäärät, niin silti tää kyllä taas hätkähdytti, että vau on se Mariina kyllä kaventunu! Ei nyt mitään turhia mutteja, butteja tai josseja. Niistä pitää päästä eroon ja nauttia siitä mitä on saavuttanu, ja sä nainen oot saavuttanu jo paljon! :)

    VastaaPoista
  13. Tässä kohtaa ei tosiaankaan saa miettiä mitään sun löysäilyjä! Olet tehnyt hurjan hyvää tulosta ja kun se tulee maltillisesti, välillä löysäillen ja itselleen armoa antaen, uskon sen olevan pysyvämpää. Ihan huippua ja kyllä mä tästä saan taas otettua itseänikin niskasta kiinni.

    Onnea saavutuksista ja onnea jatkomatkalle!

    VastaaPoista
  14. Oi, hieno saavutus! Tsemppiä jatkoon :)

    ...taidanpa jäädä ihan lukijaksi!

    VastaaPoista
  15. Kyllä sitä kuria ja nuhdetta on ollut kuvistakin päätellen. Olen päässyt nyt suurin piirtein samoille kiloille, joten jatkan nyt yhtä matkaa, en tiedä että ihan 25 kg (?!!), mutta ainakin jonkin matkaa... tuutikki

    VastaaPoista
  16. Upeaa ja mahtavaa! Onnea! Ja tsemppiä jatkossakin. :-)

    VastaaPoista
  17. Ihan huikea pudotus, mahtavaa! Repsahdukset kuuluu elämään, kunhan pääasiassa pysyy ruodussa, niin se riittää. Oot jo selvästi yli puolivälin urakassa, tsemiä loppuun saakka! :)

    VastaaPoista
  18. Siis tääh, ihan huikeeta! Kyllä oot töitä tehnyt!!

    VastaaPoista
  19. Eipä voi sanoa muuta kuin VAU!

    VastaaPoista
  20. Sä olet kyllä niin mun idoli!! Itellä ois samanlainen projekti edessä, sd:n juuri aloittanu ja sitä ennen kuukauden päivät gfg:llä. Tuloksena -4kg, mutta onpa tässä mistä puotella pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Päivi! :) Tsemppiii hirmuisesti! :

      Poista
  21. Aivan mahtavaa nainen!!!! Voi uskomaton, kunpa mie pystyisin samaan...saisin jstain voimaa tai edes sen saatananmoisen sisun tähän laihdutukseen. Todella mahtavaa!!!! Voit olla niin ylpeä itsestäsi!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä se inspis sullekkin löytyy kunhan aika on oikea. :)

      Poista
  22. Wautsi wau wau!! Mahtavaa!

    VastaaPoista