9.5.2013

Paino tänään, vko 40

Tämän viikon tavoitteena oli saada edellisen viikon painonnousu poijes. Itseä on otettu niskasta kiinni ja kovasti, auts. :D No mutta ehkä se kannatti, ainakin aamun vaa'an lukeman mukaan.


Paino tänään 94,2 kg.
Viikon pudotus  -3,1 kg.
Pudotus yhteensä -36,2 kg.

Tsemppaa ihan mielettömästä kun oikeasti kovalla työllä saa tuloksia aikaan. Ja muutaman viikon päästä toivottavasti ollaan menty taas jo uudelle kymmenluvulle, niin pudotuksessa kuin painossakin. :)

8 kommenttia:

 1. Huikea viikkopudotus, taitaa olla historiasi toiseksi "komein" tulos! Olin jo samoilla kilolukemilla, mutta en pysynyt enää tässä vauhdissa mukana. Tavoitteesi 31.5. näyttää kyllä toteutuvan ellei jo ennakkoon. Tämä viikko oli melkoinen osoitus siitä, että Sinä osaat tämän homman! (ihan pikkuisen vihreä)tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tavoite toteutuu. :)

   Poista
 2. Tavoite siis täyttyi ja lähti sit vielä sen päällekin. Hyvä homma. -40kg ei tosiaan oo enää kaukana. Aivan jäätävä määrä läskiä! Oon tosi ylpeä susta ja toivottavasti olet itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kylhän mää vähän oon. ;)

   Poista
 3. Voi vitsi, sä teet mimmi kovaa tulosta! Oon ylpeä ja iloinen puolestasi.

  Paikoillaan junnaava Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! :) Säkin oot tehnyt niin ison työn, että nyt vain on sulla semmonen tasanen kausi menossa. Kunhan taas tuntuu siltä niin uutta pökköä pesään ja kohti tavoitteita. :)♥

   Poista
 4. Onneksi olkoon! Rautainen itsekuri!! Hyvä! Otan (taas) mallia:)

  VastaaPoista