10.5.2013

Let's fit again

Heissuluvei! :) Taas ollaan perjantaissa ja viikko mennyt hurahtaen töiden merkeissä. En ole juuri kerinnyt täälläkään käydä teille kuulumisia kertomassa. :) Tämän viikon positiivisin asia on ollut eilisen päivän punnitustulos. Kyllä sitä näköjään kun halua ja tahtoa löytyy, tuloksiakin syntyy. :)  
Ruokailut menee edelleen Superdieetin mukaan. Ja ensi viikon meinaan mennä sd:n kuudennen eli niukimman viikon mukaan. En tiedä olenko masokisti vai mitä, mutta tykkään jostain kumman syystä kun on vähän nälkä koko ajan. Ja näillä sd:n viimeisillä viikoilla ei kyllä pääse juuri kylläisyyttä kokemaan. ;)
Buzzadorilta sain testattavaksi erilaisia Hälsans Kök:in kasvistuotteita. Kasvispyöryköitä söin yhdellä aterialla tällä viikolla. Pieniä ennakkoluuloja oli näitä tuotteita kohtaan, mutta ihan positiivinen yllätys oli ainakin tämä. Pyöryköitä en olisi osannut veikata kasvispyöryköiksi jos en olisi sitä tiennyt, sen verran maistui jotenkin "lihaisalla". Ehkä broilerpyörykät tulee ensimmäisenä mieleen.
 
Huono puoli paketissa oli, etten löytänyt valmistus/lämmitysohjetta, joten mikrossa sulatin/lämmitin (tuotteet myydään pakasteina) pyörykät, ja taisin liian pitkään lämmittää koska pyörykät muuttuivat lähes kivikoviksi. :/ Jäi siis muutama syömättä.
Haluatko sinäkin Buzzadoriksi?
Ja mikä tämä Buzzador - juttu oikein on? Me Buzzadorit olemme ihan tavallisia ihmisiä. Saamme testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tavallisessa Buzzauksessa saat kotiisi tuotenäytteitä, joita jaat ystäville ja tuttaville sekä kerrot tuotteesta ja Buzzauksesta. Blogikampanjassa ei tarvitse jakaa tuotteita vaan kerrot oman mielipiteesi tuotteista lukijoillesi. Kokeiltavana olevista tuotteista tai palveluista tehdään lisäksi Buzzadorille raportteja, joissa käy ilmi henkilökohtainen mielipiteesi testattavasta kohteesta. Mielipide on juuri sinun oma, oli se sittten postiivinen tai negatiivinen.

Miten kampanjoihin pääsee mukaan? Rekisteröidyt Buzzadorin sivuille ja täytät sinne omat kiinnostuksen kohteet. Sen jälkeen saat sopiviin kampanjoihin kutsuja sähköpostilla, joihin on vapaaehtoista osallistua. Buzzador valitsee osallistujat kampanjaan ja ilmoittaa kaikille kutsuun ilmoittautuneille pääsitkö kampanjaan mukaan vai et.
Jee! Tällä viikolla on tullut katkaistua monen viikon liikkumattomuusputki. Puolentoistatunnin lenkki ja hyvä fiilis kaupan päälle. :)
Subissa on tullut käytyä. Clubin söin salaatin muodossa. Ilman juustoa ja majoneeseja. Öljyä ja mauteita vain päälle.
 Jauhelihapiffi, salaattisekoitus ja raejuustoa.
Tähän viikkoon on kuulunyt myös kulttuuria. Kävin taidemuseossa. :) Edellinen kerta on tainnut olla joskus ala-asteella. ;) Ihan mukava kokemus, vaikkei ehkä niin hirveästi minun tyyppistä juttua.
Kauppaostoksia ja pillerivaraston täydennystä. Tällä hetkellä syön tuota Ehrmannin rahkaa, se on paljon pehmeämpää kuin esim. Rainbow:n jota olen pitkään syönyt. Näissäkin on näköjään paljonkin eroja.
Ja toinen kerta Subissa. Eilen palkitsin itseni puolikkaalla Subilla hyvästä pudotuksesta. Red Bullin ostin tuon pullon takia, mutta kotona huomasin sen olevan sokerillista, joten jäi juomatta.
Ja tänä aamuna pääsin jo salillekkin. :) Kylläpä olikin ikävä sinne. Tai oikeastaan sitä tunnetta, joka treenistä tulee. :) Kuinkahan huomenna on paikat kipeänä. ;)
Tänään lähdin pitkästä aikaa ihan vartavasten kaupungille katseleen vaatteita yms. Ainakin uusi kamera lähti mukaan. ;)
Verkkokauppa.comissa oli amerikkalaisia herkkuja myynnissä. Nam nam, olisi tehnyt mieli maistaa kaikkia. :)
Urheiluvaatteitakin katselin, mutta koska en viitsi käyttää lyhythihaisia, saati hiattomia puseroita vielä niin valikoimat on aika rajallisia. Ja gollegetakit yms. ovat vähän turhan kuumia salille.
Takin metsästys vol tuhat. Nahkatakkia olen tähän asti etsinyt, mutta nyt voisin ehkä jopa farkkutakkiakin miettiä. Seppälässä oli ihan kiva, mutta miksi noin kamalan lyhyt. Vai onko ne nykyään kaikki tuommoisia? :D Tuo takki oli Great Girls - mallistosta ja kaikista pienin koko. Ja minusta se oli silti vähän iso, tai istui huonosti.
 
Huomasin tänään jännän jutun vaatteita katsellessani. En uskaltautunut sovittamaan mitään ns. normaaleista mallistoista. Pelkään sitä pettymyksen tunnetta, joka saattaa tulla jos niistä ei ne isoimmatkaan koot mahdu vielä päälle. Siksi jäi paljon kiinnostavia vaatteita sovittamatta.
 Lindexillä sovitin heidän plus - malliston farkkuja. Isot oli vyötäröltä. :)
Ruokakaupasta testiin otin uuden pehmeämmän raejuuston. Rasvaa on enemmän mutta ihan mielenkiinnosta testaukseen. :)
 
Rentoa ja reipasta viikonlopun alkua! :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin vähän aikaa sitten blogisi ja olet kyllä mahtava! Olen itse myös ajatellut superdieettiä, mutta luin jostain että pitäisi käyttää paljon lisäravinteita tms. Vai tuleeko tuloksia ilman niitä? kiitos paljon ja jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi kiitos paljon! :) Ihan varmasti tulee tuloksia ilman lisäravinteitakin. :) Ruokavaliota kun noudattaa ja liikkuukin hieman niin tuloksia syntyy huimasti. :)

      Poista