3.5.2013

Näläntunne vai ähky?

Nyt olen eilisen ja tämän päivän ollut taas normaalissa arjessa ruuan suhteen. Tai normaalissa ja normaalissa mutta suunnitellussa Superdieetissä. Sen verran olen poikennut, että en mene tällä hetkellä Superdieetti extran mukaan vaan palasin Sd:n ruokavalioon ja nimenomaan sinne loppupäähän, toiseksi niukimmalla viikolla mennään.
 
Ja nälkähän on ollut tänään ja eilen taas melkoinen. Mutta tulin siihen tulokseen, että mieluummin pieni nälkä kuin ällöttävä ähky. ;) Ihanne on tietysti tilanne siltä väliltä, sopiva. :) Ähky tekee olon niin levottomaksi mutta toisaalta taas äärettömän väsyneeksi. Bonuksena saattaa jopa oksettaa. Itse ainakin olen pirteämpi pienessä nälässä, ja eikös joku viisas ole sanonut että nälässä rasva palaa kropassa. ;) Tiedä sitten onko näin. :)
 
Mutta nyt kun tuoreessa muistissa on tuo ähky ja näläntunne niin en aivan lähiaikoina halua kokea sitä ällöttävää oloa mikä tulee liiallisesta herkuttelusta.
 
Opettelua on tulevaisuudessa hurjasti tällä saralla. Loppuelämää en voi elää nälässä ja toisaalta en myöskään (enkä halua) ähkyssä. Kultaisen keskitien löytyminen loppuelämälle onkin suurimpia haasteita  tässä projektissa. :)
 
 
Kivaa viikonlopun alkua kaikille. Minä menen nukkumaan, että aamulla jaksan pirteänä mennä töihin. :)

1 kommentti:

  1. Kyllä se nälkä on oikeasti parempi tunne, se vaan unohtuu turhan helposti. Pääsiäisenä vedin tajuttomat överit, vannoin ettei ikinä enää sellasta, mut miten kävi seuraavana päivänä, on asia erikseen..

    VastaaPoista