5.5.2013

Tankkaa. Treenaa. Palaudu.

Otsikko liittyy Buzzadorin Maxim - kampanjaan, johon pääsin mukaan. Sain tuotteita testiin niin tankkaukseen, treenaukseen ja palautukseen.
 
Tankkaukseen
Maxim Hypotonic Sports Drink - urheilujuoma
Maxim energy Bar - energiapatukat
 
 
Arvostellaanpa näiden tuotteiden makuja. Urheilujuoma oli mukavan raikas sitruunan ja limen makuinen. Ja nuo patukat, ai jai, kyllä oli hyviä. :) Molemmat maistuivat mielestäni ihan kuin suklaapatukkaa olisi syönyt. Ei oikeastaan eronnut niistä mitenkään. Tuo sweet & sour oli ihanan maapähkinäinen ja caramel & choko mukavan rapsakka. :)
 
Treenaukseen
Maxim Hypotonic Sports Drink - urheilujuoma
Maxim Total Hydration - poretabletti
 
 
Tuo porejuoma maistui kivasti appelsiinille. Ei valittamista. :)
 
Palautumiseen
Maxim Recovery Drink -palautusjuoma
Maxim Recovery Bar - palautuspatukat
Maxim After Training - proteiinipatukat
Lisätietoa tuotteista www.maximsports.fi
 
Palautusjuomissa oli maut vanilja, suklaa ja mansikka. Oma suosikkini oli vanilja, yllättäen. Yleensä vanilja ei tämmöisissä tuotteissa oikein toimi. Ehkä hieman teollisen makuisia mutta kyllä näitä juo. Varmasti parempia kylmänä, omani join huoneenlämpöisenä.
 
Recovery barien makuina oli banaani ja toffee & hasselpähkinä. Jälleen hyvän makuiset patukat.
 
After training patukoista en maullisesti hirveästi välittänyt koska molemmat olivat tummaa suklaata. Vaikka suklaasta tykkään niin tummasuklaa ei uppoa. Mutta tottahan toki nämäkin pahimmassa herkkunälässä menisivät. ;)
 
Onko tuotteet teille jo tuttuja? :)
 
Haluatko sinäkin Buzzadoriksi?
Ja mikä tämä Buzzador - juttu oikein on? Me Buzzadorit olemme ihan tavallisia ihmisiä. Saamme testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tavallisessa Buzzauksessa saat kotiisi tuotenäytteitä, joita jaat ystäville ja tuttaville sekä kerrot tuotteesta ja Buzzauksesta. Blogikampanjassa ei tarvitse jakaa tuotteita vaan kerrot oman mielipiteesi tuotteista lukijoillesi. Kokeiltavana olevista tuotteista tai palveluista tehdään lisäksi Buzzadorille raportteja, joissa käy ilmi henkilökohtainen mielipiteesi testattavasta kohteesta. Mielipide on juuri sinun oma, oli se sittten postiivinen tai negatiivinen.

Miten kampanjoihin pääsee mukaan? Rekisteröidyt Buzzadorin sivuille ja täytät sinne omat kiinnostuksen kohteet. Sen jälkeen saat sopiviin kampanjoihin kutsuja sähköpostilla, joihin on vapaaehtoista osallistua. Buzzador valitsee osallistujat kampanjaan ja ilmoittaa kaikille kutsuun ilmoittautuneille pääsitkö kampanjaan mukaan vai et.
 
Kampanjoita on koko ajan menossa niin bloggaajille kuin ei - bloggaajille, ja uusia kampanjoita tulee tasaisin välein.
 
Jos sinua kiinnostaa tuotteiden tai palveluiden testaus liity mukaan Buzzador - tiimiin. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti