23.5.2013

Paino tänään, vko 42

Nykyään kun en enää ramppaa vaa'alla joka päivä, odotan aina mielenkiinnolla mitä sillä vaa'alla on sanottavaa. ;) Monena viikkona käyn vaa'alla vain tosiaan näinä punnituspäivinä. Nytkin odotukset oli korkealla, koska olen oikeasti panostanut liikkumiseen ja syömiseenkin. Mutta taas tuli ylläri vaa'alla...


Paino tänään 93,6 kg.
Viikon pudotus  +0,5 kg.
Pudotus yhteensä -36,7 kg.

Toki lihakset painaa enemmän, nestettä kertyy lihaksiin yms. Mutta aloin miettimään, että syönköhän liian vähän? Ehkä Superdieetin niukat ohjeet ovat jo liian niukat tämän hetkisellä liikuntamäärällä? Pitäisi oikeasti alkaa miettiä tätä ruokapuolta uusiksi. Mutta se on minulle niin vaikeaa, pelkään palaavani joko entiseen (kun ei ole valmista suunnitelmaa) tai sitten en syö juuri sitä vähäistäkään. Pitäisi ehkä löytää/käydä jonkun ammattilaisen juttusilla.
 
Eihän tämä mikään mullistava plussa edes ole, mutta psykologinen vaikutus onkin se suurempi. ;)
 
Matka jatkuu! :)

4 kommenttia:

 1. Minulle nuo vaaan liikkeet ovat ainakin mysteeri. Välillä itsekin laskeskelin, että kaloreita tuli ehkä jo liian vähän, tässä söin hiilihydraatteja tavallista enemmän ja tuntui kuin kävelylenkki kulkisi paljon paremmin, (mutta myös erilaiset pikkukivut hävisivät). Oletko muistanut juoda tarpeeksi, hellekeleillä liikunta vaatii paljon enemmän nestettä. Mutta jotenkin vaakalukemat näyttävät elävän omaa elämäänsä.. Älä anna psykologisen vaikutuksen hämätä; tilanne on hallinnassa ja jo huomenna vaakalukema saattaa yllättää positiivisesti. Yleensä kun paino vähän nousee, niin sen jälkeen se on notkahtanut enemmän alaspäin kerralla. Ja muista mittanauhailla, vaaka ykisn ei kerro totuutta. Tsemppiä edelleen: olen kannoillasi, mutta johdat painon alenemisessa edelleen! tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juominen tahtoo monesti unohtua. Sen huomaa jo kovasta pääkivusta. Painonputoaminen on niin kokonaisvaltaista, ja siihen vaikuttaa niin moni asia, että nämä plussatkin ovat väistämättömiä välillä. :)

   Poista
 2. Ootko ajatellu tesim kalorilaskuria tai ylipäätään kaloreiden laskemista? Näkisi ainakin jos kalorivajetta tulee liikaa liikunnan vuoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin sitä tämän projektin alussa (vajaa vuosi sitten), mutta kiireessä se sitten jäi. Ehkä voisi nyt laskea esimerkkipäivän energiansaannin. Kiitti vinkistä! :)

   Poista