21.5.2013

Reittä - vatsaa - pakaraa

Tänään olen vielä nauttinut auringosta (hello rusketusrajat :D ), vapaasta ja reippailusta. Huomenna taas sorvin ääreen. :)
Aamupalaan lisäsin testimielessä jo tovin aikaa sitten ostamaani raaka kaakaojauhetta. Vaikka tykkään näistä nykyisistä "aamupalasmoothieista" niin on silti vaihtelua kokeilla välillä jotain uuttakin. Ja tämä olikin mukava kokeilu. Varmasti lisäilen tätä silloin tällöin aamupaloihin ja välipaloihin. :)
Ja taas aamupalan jälkeen salille. Tällä kertaa meninkin extempore reidet - vatsa- - pakarat tunnille pitkästä aikaa. Ja kyllä oli nämä kyseiset lihakset ihan eritavalla tulessa kuin salin jälkeen. ;) Ihan varmaan järkevää teettää lihaksille välillä erilaisia liikkeitä, että kehittyvät. Vai puhunkohan ihan soopaa? :) Tunnin jälkeen tein vielä yläkropan salin puolella.
 
Salin jälkeen kävinkin sitten siellä puutarhalla, josta aiempi postaus. Tuli jotenkin niin hyvä mieli kaikesta siitä väripaljoudesta jota puutarhalla oli. Olenkin aina miettinyt, että kukkien hoito olisi oivallista terapiaa. :)
Tässä sekamelskassa on salaattisekoitusta, tomaatti, punasipulia, raejuustoa ja siivutettua grillihärkää, joka tähän kuutioitu. Olen nyt lisäillyt ruokavalioon myös Superdieetissä ei-sallittuja ainesosia. En usko, että tomaatti tai sipuli yms. kaataa tätä minun elämäntapamuutostani. ;)

Sisältää mainoslinkin.

14 kommenttia:

  1. Juu kroppa tykkää, kun saa monipuolisesti ärsykkeitä :) Kiva kun oot taas päässy treenin makuun. Itsellä on ollut nyt taukoa melkein 2kk, jonka aikana oon vaan muutaman kerran ehtiny käymään jumpalla ja salilla. Joutu opparia vääntää niin tiukalla aikataululla. Nyt onneks alkaa koulu olee pulkassa - kypsyysnäyte ja viralliset paperihommat enää jäljellä (niin ja opparin arviointi). On sitten aikaa muuhunkin, kuin koneella kökkimiseen. Kroppa onkin jo niin jumissa, että korkea aika päästä hikoilee salille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä elämässä pitää laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Kohta pääset nauttimaan myös urheilusta! :) Ison homman olet koulun kans tehnyt! :)

      Poista
    2. Näinhän se on ja seuraavaksi listan ykköseksi nousee oma terveys. :)

      Kyllä tässä on aikamoinen urakka nyt takana. Ei sitä vielä oikein tajua kunnolla, että ohi alkais olla ja tutkinto taskussa. Ehkä sitten kun saa sen todistuksen käteen.. Jotenkin pitäisi tätä saavutusta juhlistaa, mutten oikein tiedä miten. Ehdotuksia? :D

      Poista
    3. Tottakai sitä pitää juhlistaa! :D Jos et ihan perinteisiä valmistujaisia pidä niin ainakin palkitset itsesi jollakin mojovalla palkinnolla! :D

      Poista
    4. Mua houkuttais kovasti kans se Lontoo palkintona, mutta ensin pitäis rikastua.. Joko sä olet saanut reissun varattua? Ymmärsin, että nyt olis kesäloman ajankohta tiedossa..?

      Poista
    5. En ole vielä varannut. On tässä mietinnässä, että onko kellään kaverilla loma yhtä aikaa vai lähdenkö ihan yksin liikenteeseen. Pitäisi varmaan pian varailla jos meinaan lähteä. :)

      Poista
  2. Menetkö niillä tiukimmilla superdieetin ohjeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on pohjana, mutta välillä on lisättävä ruokaa. Muuten ei jaksa. :)

      Poista
  3. Olen ihan superiloinen sun puolesta! Olet jo nyt voittaja!

    VastaaPoista
  4. Ootko ostanu tuon grillihärän tiskiltä vai valmiina, ja jos valmiina niin minkä valmistajan? Alkoi kiinnostaa kun itsellä mukana broileri, kalkkunaa, tonnikalaa, vaihtelun takia vois kokeilla.

    -Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkelehyllystä valmiita siivuja. Vitsit kun en nyt muista minkä valmistajan oli, oiskohan ollut Wurstin? :)

      Poista
  5. Hienosti olet jaksanut tsempata;D

    VastaaPoista